ATP
ATP Cup: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Nick Kyrgios
Nick Kyrgios © TennisTv
tennisnews team Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020 - 19:27

Ξεκινάει αύριο η προημιτελική φάση του ATP Cup, με τις πρώτες δυο συναντήσεις να γίνονται στην Ken Rosewall Arena του Σίδνεϊ. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Μόλις μια ώρα μετά τα μεσάνυκτα, θα ξεκινήσει ο πρώτος προημιτελικός, ανάμεσα στην Αυστραλία και στη Μεγάλη Βρετανία. Δείχνει να είναι ένας από τους προημιτελικούς που έχουν φαβορί, καθώς οι Αυστραλοί ήταν αήττητοι σε όλη τη διάρκεια της φάσης των ομίλων, ενώ η Μεγάλη Βρετανία αγωνίζεται χωρίς τους Andy Murray και Kyle Edmund.

Στους αγώνες του tie, ο Νικ Κύργιος θα αντιμετωπίσει τον Cameron Norrie και ο Alex De Minaur τον Daniel Evans. Στο διπλό, οι Jamie Murray και Joe Salisbury θα αγωνιστούν για τους Βρετανούς και Chris Guccione και John Peers για τους Αυστραλούς.

Στις 08:30 το πρωί θα ξεκινήσει ο άλλος προημιτελικός της ημέρας, μεταξύ της Αργεντινής και της Ρωσίας. Η Αργεντινή, η οποία πήρε την τελευταία στιγμή την 1η θέση του 5ου ομίλου, θα επιχειρήσει να κάνει ακόμα μια υπέρβαση κόντρα στην πανίσχυρη Ρωσία.

Στις 08:30 ο Guido Pella θα αντιμετωπίσει τον Karen Khachanov, ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Diego Schwartzman με τον Daniil Medvedev. Στο διπλό, οι Maximo Gonzalez και Andres Molteni θα αντιμετωπίσουν τους Khachanov και Medvedev.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης:

01:00 ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Nova Sports 1 HD
01:00 Cameron Norrie v Nick Kyrgios
03:00 Dan Evans v Alex De Minaur
05:00 J. Murray/Joe Salisbury v Guccione/Peers

08:30 ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΡΩΣΙΑ Nova Sports 1 HD
08:30 Guido Pella v Karen Khachanov
10:30 Diego Schwartzman v Daniil Medvedev
12:30 Gonzalez/Molteni v Khachanov/Medvedev

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots