ATP
Ο Rafa έδειξε το... μεσαίο δάχτυλο στον Nole! (vid)

 
Ο Rafa έδειξε το... μεσαίο δάχτυλο στον Nole! (vid)
Ο Rafa έδειξε το... μεσαίο δάχτυλο στον Nole! (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 - 15:47

Μια ξεκαρδιστική στιγμή προσέφεραν Rafael Nadal και Novak Djokovic, κατά τη διάρκεια του σημερινού φιλανθρωπικού αγώνα που συμμετείχαν στην Rod Laver Arena.

Ο Nadal, ο οποίος ηττήθηκε πρόσφατα από τον Djokovic στον τελικό του ATP Cup - γνωρίζοντας μάλιστα την 9η διαδοχική straight sets ήττα του από τον Σέρβο σε σκληρή επιφάνεια, έδειξε το μεσαίο δάχτυλο στον Nole, κατά τη διάρκεια που του έδινε οδηγίες για τον αγώνα διπλού, στον οποίο Nadal και Djokovic εκπροσωπούσαν την Team Serena και απέναντί τους είχαν τους Στέφανο Τσιτσιπά και Alexander Zverev για την Team Wozniacki.

"Μπορείτε να δείξετε τα δάχτυλα του Rafa όταν μου έλεγε που πρέπει να πάω", είπε ο Djokovic απευθυνόμενος στον σκηνοθέτη, με τον Ισπανό, τους υπόλοιπους παίκτες που βρισκόντουσαν στο στάδιο, αλλά και το κοινό, να ξεσπούν σε γέλια.

Αυτή ήταν μια από τις πολλές στιγμές που οι παίκτες έκαναν τους χιλιάδες φιλάθλους να γελάσουν, στο απολαυστικό διπλό του Rally for Relief, στο οποίο συμμετείχαν εκτός από τους Djokovic, Nadal, Τσιτσιπά και Zverev, συμμετείχαν και οι Serena Williams, Caroline Wozniacki, Coco Gauff, Naomi Osaka, Dominic Thiem και Petra Kvitova.

Στη πολύ επιτυχημένη βραδιά, στην οποία έδωσαν και έναν αγώνα μονού Roger Federer και Νικ Κύργιος, συγκεντρώθηκαν σχεδόν 5 εκατομμύρια δολάρια, για τους πυρόπληκτους της Αυστραλίας. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots