ATP
Ivanisevic για Djokovic: "Είναι ήδη ο καλύτερος στην ιστορία"

 
Goran Ivanisevic
Goran Ivanisevic
tennisnews team Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020 - 7:25

Η μάχη του GOAT είναι ανοιχτή ανάμεσα στους Roger Federer, Rafael Nadal και Novak Djokovic, ο προπονητής του τελευταίου ωστόσο, Goran Ivanisevic, υποστήριξε πως ο Novak είναι ήδη ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών.

"Θα το επαναλάβω, για μένα, (o Novak) είναι ήδη ο κορυφαίος τενίστας στην ιστορία. Όταν αγωνίζεται και είναι υγιής και στα καλύτερά του, κανένας δεν είναι καλύτερος", είπε ο Ivanisevic, ο οποίος είναι στην ομάδα του Σέρβου από την περσινή σεζόν.

"Θα δούμε τι θα γίνει και όταν ολοκληρώσουν όλοι τις καριέρες τους, αλλά προσωπικά νομίζω πως ο Novak θα κυριαρχεί σε όλες τις σημαντικές κατηγορίες."

O Djokovic έφτασε στη Μελβούρνη πριν από 2 εβδομάδες τους 17 Grand Slam τίτλους, μειώνοντας τη διαφορά του στους 3 τίτλους από τον Roger Federer και στους 2 από τον Rafael Nadal. Επίσης μετράει 278 εβδομάδες στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας 32 λιγότερες από τον Federer και 8 λιγότερες από τον Pete Sampras.

"Δεν πιστεύω πως ο Novak θα παίξει για 5 χρόνια ακόμα, αλλά θα έχει ξεπεράσει το ρεκόρ του Νο.1 μετά το US Open και πιστεύω πως θα τον έχει ξεπεράσει και στα Grand Slam μέχρι την επόμενη χρονιά", κατέληξε ο 48χρονος Κροάτης, που πριν μερικές ημέρες μπήκε στο International Tennis Hall of Fame.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots