ATP
Ο Djokovic έπαιξε τένις στο δρόμο με 4 πιτσιρικάδες! (vid)

 
Ο Djokovic έπαιξε τένις στο δρόμο με 4 πιτσιρικάδες! (vid)
Ο Djokovic έπαιξε τένις στο δρόμο με 4 πιτσιρικάδες! (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020 - 17:39

Ο κάτοχος 17 Grand Slam τίτλων, Novak Djokovic, έκανε αξέχαστο το βράδυ μιας παρέας παιδιών, παίζοντας μαζί τους τένις σε δρόμο του Βελιγραδίου!

"Ήταν κάτι αυθόρμητο", είπε ο Djokovic, που εθεάθη από άλλους πολίτες να παίζει με τα παιδιά στο Block 65 του Βελιγραδίου και το βίντεο έγινε viral. Γι' αυτό το λόγο του έγιναν σχετικές ερωτήσεις, όταν μίλησε στους δημοσιογράφους της Σερβίας.

"Επέστρεφα στο σπίτι με μερικές ρακέτες πάνω μου και ήταν η πρώτη φορά που είδα παιδιά να παίζουν τένις χωρίς φιλέ. Τους είπα πως θα έφερνα ένα φιλέ, για να το στηρίξουμε στις δυο κολώνες με τις λάμπες.

Παρατήρησα πως κάποιος βιντεοσκοπούσε, αλλά δεν ήξερα ότι έχει δημοσιευτεί. Σχεδιάσαμε τις γραμμές και τους υποσχέθηκα πως θα τους πάω και φιλέ. Αυτές είναι οι στιγμές για τις οποίες ζει κανείς.

Τώρα που είμαι πατέρας, εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία που έχω να παίξω με παιδιά και είναι χαρά μου να βλέπω παιδιά να παίζουν τένις ή ακόμα και με τον τοίχο. Έτσι ξεκινήσαμε όλοι."

Στο viral βίντεο σχολίασε στο Instagram και η σύζυγος του Nole, Jelena Djokovic, που έγραψε: "Χαχα, γι' αυτό άργησε στο δείπνο."

Φωτογραφία: Νovosti

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots