ATP
Djokovic: "Ένα μεγάλο χειροκρότημα για τη Maria" (vid)

 
Djokovic: "Ένα μεγάλο χειροκρότημα για τη Maria" (vid)
Djokovic: "Ένα μεγάλο χειροκρότημα για τη Maria" (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 - 20:08

Ο Novak Djokovic έμαθε πως η Maria Sharapova "κρέμασε" τη ρακέτα της μέσα στο γήπεδο και ζήτησε από το κοινό να την τιμήσει με ένα χειροκρότημα.

"Μόλις έμαθα τώρα αυτή την είδηση και θα ήθελα όλοι να δώσουμε ένα μεγάλο χειροκρότημα για όλα όσα πέτυχε στην καριέρα της", είπε ο Nole μόλις έμαθε την είδηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο court, χειροκροτώντας και ο ίδιος για τη Sharapova. 

"Το αξίζει σίγουρα, είναι μια μεγάλη μαχήτρια, ήταν όσο αφοσιωμένη μπορεί να είναι κάποιος στο άθλημά μας. Η δύναμη θέλησης για να ανατρέψει όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια που είχε, ειδικά τα τελευταία 5-6 χρόνια με τους τραυματισμούς και τις εγχειρίσεις, για να παλέψει και να επιστρέψει στο επίπεδο που ήθελε, είναι πραγματικά εμψυχωτική. Λυπάμαι που έπρεπε να τελειώσει με τραυματισμό, αλλά την ίδια στιγμή είχε μια φανταστική καριέρα και μπορεί να είναι υπερήφανη για τον εαυτό της."

Ο Djokovic κέρδισε τον Philipp Kohlschreiber με 6-3, 6-1 σε λιγότερο από μια ώρα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Dubai Tennis Championships, όπου θα αντιμετωπίσει τον Karen Khachanov.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots