ATP
Murray: Ξεκίνησε προπονήσεις - κινδυνεύει με νέα εγχείρηση

 
Murray: Ξεκίνησε προπονήσεις - κινδυνεύει με νέα εγχείρηση
Murray: Ξεκίνησε προπονήσεις - κινδυνεύει με νέα εγχείρηση
tennisnews team Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020 - 8:03

Ο Andy Murray έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, ωστόσο η ανησυχία για την υγεία του δεν έχει υποχωρήσει και ενδέχεται να χρειαστεί νέα χειρουργική επέμβαση στο κοντινό μέλλον.

"Είναι απίστευτα περίπλοκο. Στο Davis Cup διαγνώστηκα με οστικό οίδημα, που ήταν ήπιο και δεν ήταν ανησυχητικό, αλλά μπορεί να γίνει επικίνδυνο αν δεν το χειριστώ σωστά", δήλωσε ο Murray, σύμφωνα με τη Sydney Morning Herald.

"Ξεκίνησα να προπονούμαι πριν από λίγες ημέρες. Κάνω τρέξιμω και προσπαθώ να φτιάξω τη φυσική μου κατάσταση, για να δω τι θα συμβεί. Μετά από μια τέτοια εγχείρηση στο ισχίο, υπάρχει κάτι που λέγεται ετεροτοπική οστεοποίηση και προκαλεί τη μεγαλύτερη ανάπτυξη των οστών από το φυσιολογικό.

Επομένως, αυτό που πρέπει να κάνω τώρα είναι να δουλέψω τις επόμενες δυο εβδομάδες και να το τεστάρω. Ελπίζω πως θα ανταποκριθεί καλά, αλλά αν δεν το κάνω, θα πρέπει ενδεχομένως να το αφαιρέσω με εγχείρηση."

Ο Murray δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ακόμα στη φετινή σεζόν και ο μεγάλος στόχος του είναι να είναι έτοιμος μέχρι το Wimbledon.

"Θέλω να επιστρέψω στα Grand Slam. Αυτό με συναρπάζει περισσότερο και αυτό με ενδιαφέρει. Δεν υπάρχει λόγος για να μην πιστέψω πως θα τα καταφέρω."

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots