ATP
Djokovic: "Αυτό μ' αρέσει στον Στέφανο" (vid)

 
Djokovic: "Αυτό μ' αρέσει στον Στέφανο" (vid)
Djokovic: "Αυτό μ' αρέσει στον Στέφανο" (vid)
tennisnews team Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 - 21:38

Για ακόμα μια φορά ο Novak Djokovic εκθείασε τον Στέφανο Τσιτσιπά σε δηλώσεις του, αναφέροντας και το αγαπημένο του στοιχείο στον Έλληνα τενίστα, που τον κάνει να ξεχωρίζει.

"Είναι πολύ έξυπνος, του είπα μετά από τον αγώνα πως αυτό είναι που μ' αρέσει σ' αυτόν. Μου αρέσει που είναι κάτι παραπάνω από ένας τενίστας και πάντα μαθαίνει από τις εμπειρίες του και καταλαβαίνει κάτι καινούργιο για τον εαυτό του, να το χρησιμοποιήσει για να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερος", δήλωσε ο Djokovic, στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου για φέτος στο Ντουμπάι.

Ο Djokovic, με 18 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην φετινή σεζόν, εστιάζει πλέον στο "Sunshine Double" του Μαρτίου, τα δυο Masters σε Indian Wells και Μαϊάμι.

"Θα προσπαθήσω να μείνω υγιής και να τα πάω καλά στο Indian Wells και στο Μαϊάμι. Δεν συνέβη αυτό τα τρια τελευταία χρόνια για μένα εκεί. Έχω μεγάλο κίνητρο να τα πάω καλά εκεί. Επίσης υπάρχουν πολλοί πόντοι για να μαζέψω."

Ο Djokovic θα έχει την ευκαιρία να ανοίξει τη διαφορά του από τον Rafael Nadal και να εδραιωθεί για τα καλά στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς πέρσι είχε αποκλειστεί στον 3ο γύρο του Indian Wells και στον 4ο γύρο του Miami Open, έχοντας μόλις 135 βαθμούς για να υπερασπιστεί.

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots