ATP
Στοχεύει σε επιστροφή στο Μαϊάμι ο Murray

 
Στοχεύει σε επιστροφή στο Μαϊάμι ο Murray
Στοχεύει σε επιστροφή στο Μαϊάμι ο Murray
tennisnews team Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 - 11:27

Παρά τις λιγοστές προπονήσεις του στο 2020, ο Andy Murray ελπίζει πως θα είναι αρκετά υγιής ώστε να είναι έτοιμος για το Miami Open, στο τέλος του μήνα. 

"Προπονούμαι και προσπαθώ να προετοιμαστώ για το Μαϊάμι", δήλωσε ο Murray στο Amazon Prime Video Sport. "Έχω κάνει πολύ αποθεραπεία τους τελευταίους μήνες και οι μυς μου γύρω από το ισχίο είναι αρκετά δυνατοί. Απλά δεν έχω παίξει ακόμα τένις."

Ο Murray, ο οποίος κέρδισε το βραβείο Comeback Player of the Year από την ΑΤΡ την προηγούμενη σεζόν χάρη στον τίτλο που κατέκτησε στην Αμβέρσα, παρά το μεγάλο νέο πισωγύρισμα που είχε και το υπαρκτό ενδεχόμενο να χρειαστεί νέα εγχείρηση, πιστεύει πως έχει πιθανότητες να ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2020 από το Μαΐάμι.

"Έχω κάνει δυο προπονήσεις στο court από το Davis Cup, για περίπου 40 λεπτά, μέσα σε διάστημα τριών μηνών. Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να νιώθω καλά και πάλι στο court. Αυτά είναι τα σχέδιά μου για τώρα, εκτός αν έχω κάποιο νέο πισωγύρισμα."

Ο Murray κατέκτησε 2 φορές τον τίτλο στο Masters του Μαϊάμι, το 2009 και το 2013, ενώ 2 χρονιές ήταν φιναλίστ, το 2012 και το 2015, χάνοντας από τον Novak Djokovic. Τελευταία φορά αγωνίστηκε στο τουρνουά το 2016, όταν έχασε στην πρεμιέρα του από τον Grigor Dimitrov.

Το Miami Open του 2020 θα ξεκινήσει στις 25 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 5 Απριλίου.

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots