ATP
"Δεν θα με εκπλήξει αν το τένις επιστρέψει για το γρασίδι"

 
"Δεν θα με εκπλήξει αν το τένις επιστρέψει για το γρασίδι"
"Δεν θα με εκπλήξει αν το τένις επιστρέψει για το γρασίδι"
tennisnews team Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020 - 14:32

Ο Tennys Sandgren, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.55 της παγκόσμιας κατάταξης, πιστεύει πως είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μην παιχτεί καθόλου τένις φέτος κατά τη διάρκεια της χωμάτινης σεζόν.

"Δεν θα με εκπλήξει αν το τένις δεν έχει επιστρέψει μέχρι τη σεζόν του γρασιδιού", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος Αμερικανός, σε συνέντευξή του στη New York Times.

O Sandgren, ο οποίος έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Australian Open πριν από μερικές εβδομάδες, κάνοντας ένα από τα καλύτερα τουρνουά της καριέρας του, είπε πάντως πως αυτή είναι ξεκάθαρα η ορθή επιλογή, καθώς τίποτα δεν αξίζει το ρίσκο μιας σαρωτικής εξάπλωσης του ιού, στην οποία δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί το σύστημα υγείας καμιάς χώρας.

"Η συγκέντρωση πολλών ανθρώπων στο ίδιο μέρος για χάρη αθλητικών εκδηλώσεων είναι τόσο σημαντική ώστε να ρισκάρουμε να καταρρεύσουμε το σύστημα υγείας; Προφανώς και όχι. Οι άνθρωποι πρέπει να το καταλάβουν αυτό και να κάνουν μια θυσία για το καλό του κοινωνικού συνόλου."

Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής το ATP Tour έχει ανασταλεί έως και τις 26 Απριλίου, ενώ το WTA Tour έως και τις 3 Μαΐου, με εξαίρεση μόνο το Istanbul Open (20-26 Απριλίου), για το οποίο δεν έχει παρθεί ακόμα απόφαση από την πολιτεία και τη διοργάνωση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots