Άνετα στον 3ο γύρο ο Zverev

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © AELTC
tn team Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 - 15:05

Ο Alexander Zverev δεν έχασε σετ από τον Tennys Sandgren και πήρε μια άνετη πρόκριση για τον 3ο γύρο του Wimbledon.

Μόνο 1 ώρα και 45 λεπτά χρειάστηκε ο Alexander Zverev, για να κερδίσει τον Tennys Sandgren με 7-5, 6-2, 6-3 και να πάρει ένα εισιτήριο για τους "32" καλύτερους του Wimbledon.

O Zverev, ημιφιναλίστ πριν λίγες εβδομάδες στο Roland Garros, έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, το οποίο ολοκλήρωσε με 36 winners - 13 εκ των οποίων ήταν άσοι - και 18 αβίαστα λάθη.

Μόνο μια φορά κινδύνεψε με break σε ολόκληρο το ματς, και αυτό ήταν στο 3ο σετ, αλλά το έσβησε και δεν έχασε κανένα service game του. Αντίθετα, "έσπασε" 5 φορές το σερβίς του Αμερικανού, αξιοποιώντας τις 5 από τις 10 ευκαιρίες του.

Για το πρώτο break του χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το 11ο game του 1ου σετ, όταν το έκανε όμως και πέρασε μπροστά με 6-5, άνοιξε το δρόμο για την άνετη επικράτηση. Έκλεισε το σετ εύκολα για το 7-5 και προηγήθηκε με double break στο 5-1 του 2ου σετ. Δυο break έκανε και στο 3ο σετ, στο 3ο (2-1) και στο 9ο game (6-3).

Ακόμα έναν Αμερικανό θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο του Wimbledon o Zverev, είτε τον Taylor Fritz, είτε τον Steve Johnson.

Στο άλλο παιχνίδι που ολοκληρώθηκε σήμερα μέχρι τώρα, ο Aljaz Bedene πέτυχε μια συντριπτική νίκη επί του Yoshihito Nishioka με 6-1, 6-0, 6-2, σε 84 μόνο λεπτά. Ο Σλοβένος θα παίξει στον 3ο γύρο με έναν εκ των Matteo Berrettini και Botic Van De Zandschulp.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots