ATP
Εκτός ο Auger-Aliassime, πέρασαν Medvedev, Raonic

 
Εκτός ο Auger-Aliassime, πέρασαν Medvedev, Raonic
Εκτός ο Auger-Aliassime, πέρασαν Medvedev, Raonic
tennisnews team Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 - 21:14

Παρόλο που σέρβιρε για τη νίκη στο 3ο σετ, ο Felix Auger-Aliassime υπέστη μια οδυνηρή ήττα από τον Tennys Sandgren και αποχαιρέτησε πολύ νωρίς το Cincinnati Masters. Νωρίτερα, εξασφάλισαν την παρουσία τους στον 3ο γύρο οι Milos Raonic και Daniil Medvedev.

Σε έναν αγώνα που και οι δυο παίκτες έκαναν πάρα πολλά λάθη, ο Tennys Sandgren πανηγύρισε τελευταίος, παίρνοντας τη νίκη κόντρα στον Felix Auger-Aliassime με 6-7 (4), 6-2, 7-6 (5), έπειτα από 2 ώρες και 50 λεπτά.

Ο Αμερικανός ολοκλήρωσε το ματς με 17 winners και 45 αβίαστα λάθη, παρά τη νίκη του, ενώ ο Auger-Aliassime έκανε 13 περισσότερα, σταματώντας στα 58 αβίαστα λάθη (!), ενώ είχε και 18 winners.

Ο νεαρός Καναδός είχε ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη, παρά το γεγονός πως δεν ήταν σε καθόλου καλή μέρα. Άνοιξε το 3ο σετ με break (2-0) και παρέμεινε μπροστά ως το 10ο game, στο οποίο σέρβιρε για τη νίκη, ενώ στο tie-break προηγήθηκε με 2-0 και με 5-4 χάρη σε mini-break, που τον έφερε 2 πόντους μακριά από τη νίκη με 2 σερβίς στη διάθεσή του. Δεν κέρδισε ωστόσο κανέναν απ' αυτούς και ο Αμερικανός με 2 συνεχόμενα mini-break πήρε τη μεγάλη νίκη.

Ο Sandgren θα αντιμετωπίσει πιθανότα τον κορυφαίο στον κόσμο, Novak Djokovic, στη φάση των "16", με τον Σέρβο βεβαίως να πρέπει πρώτα να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, ενάντια στον Ricardas Berankis.

Νωρίτερα στα γήπεδα του Flushing Meadows, νικηφόρα πρεμιέρα πραγματοποίησε ο Daniil Medvedev, που επιβλήθηκε του Marcos Giron με 6-4, 6-4. Στον 3ο γύρο ο Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Aljaz Bedene, που συνεχίζει μια τρομερή πορεία από τα προκριματικά.

Με την 4η νίκη του μέσα σε 5 μέρες, ο Σλοβένος απέκλεισε τον Taylor Fritz με 7-6 (5), 7-5 και μπήκε στην τελική 16άδα της διοργάνωσης.

Τέλος, το πολύ καλό τουρνουά του συνεχίζει και ο Milos Raonic, που μετά από τον Sam Querrey απέκλεισε και τον Daniel Evans χωρίς να χάσει σετ, με 6-3, 7-5. Ο Καναδός θα περιμένει την αναμέτρηση του Alexander Zverev με τον Andy Murray, για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots