ATP
20 σερί νίκες για τον Djokovic!

 
20 σερί νίκες για τον Djokovic!
20 σερί νίκες για τον Djokovic!
tennisnews team Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 - 0:08

O Novak Djokovic ήταν πολύ καλύτερα σωματικά σε σχέση με τον αγώνα της πρεμιέρας του στη Νέα Υόρκη και επιβλήθηκε του Tennys Sandgren με 2-0 σετ, για να προκριθεί στους "8" του Western & Southern Open, φτάνοντας τις 20 διαδοχικές νίκες στη χρονιά!

Ο Djokovic επιβλήθηκε του Sandgren με 6-2, 6-4 παίζοντας αρκετά καλό τένις και κυριότερα δείχνοντας να έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις που είχε στον αυχένα του.

Ο Nole δεν αντιμετώπισε τις ίδιες δυσκολίες με χθες από τη γραμμή του σερβίς, κερδίζοντας τους 25 από τους 30 πόντους στα πρώτα του σερβίς. Το 2ο του σερβίς ήταν πιο αδύναμο, αλλά στις κρίσιμες στιγμές δεν επέτρεψε στον Sandgren να του κάνει break, σβήνοντας και τις 4 ευκαιρίες του.

Όπως πάντα στις επιστροφές ο Σέρβος ήταν εξαιρετικός και "έσπασε" 3 φορές το σερβίς του Αμερικανού, για να πάρει αυτή τη νίκη έπειτα από 1 ώρα και 28 λεπτά αγώνα. Θα μπορούσε να το κάνει και νωρίτερα, αν ο Sandgren δεν έσβηνε 5 match point στο σερβίς του στο 9ο game, για να μειώσει σε 5-4. 

Αυτή ήταν η 20ή διαδοχική νίκη για τον Djokovic στο 2020, παραμένοντας ακόμα αήττητος στη φετινή σεζόν. Συνολικά μετράει 23 διαδοχικές νίκες στο tour, αφού έιχε κλείσει την προηγούμενη σεζόν με 3 νίκες στους τελικούς του Davis Cup.

Αύριο θα επιχειρήσει να επεκτείνει το σερί του αλλά και να μπει στα ημιτελικά του Cincinnati Masters, με αντίπαλο τον Jan-Lennard Struff. O Γερμανός κάνει ένα πολύ σπουδαίο τουρνουά και μετά τη νίκη του επί του David Goffin προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του σε έναν Masters προημιτελικό.

Απέναντι στον Djokovic πάντως ο Struff δεν έχει πετύχει καμιά νίκη, με τον Σέρβο να έχει χάσει μόλις ένα σετ στις 3 αναμετρήσεις τους, στην πιο πρόσφατη από αυτές, στο Australian Open τον Ιανουάριο (7-6, 6-2, 2-6, 6-1).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots