ATP
Murray: "Θέλω να συνεχίσω να παίζω όσο μπορώ" (vid)

 
Murray: "Θέλω να συνεχίσω να παίζω όσο μπορώ" (vid)
Murray: "Θέλω να συνεχίσω να παίζω όσο μπορώ" (vid)
tennisnews team Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 - 5:43

Σε μια τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Andy Murray μίλησε για τους δύσκολους τελευταίους μήνες, για τις συζητήσεις που έκανε για να τερματίσει την καριέρα του και για την επιθυμία του να συνεχίσει να είναι στο tour για όσο περισσότερο καιρό μπορέσει.

Από την επιστροφή του στο tour το 2019, o Murray είχε πολλές χαρούμενες στιγμές, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του τίτλου στην Αμβέρσα στο τέλος της σεζόν, αλλά και κακές στιγμές, με ένα νέο τραυματισμό κατά τη διάρκεια του Davis Cup, που τον άφησε εκτός από τότε. 

"Είναι δύσκολο. Αυτοί οι τελευταίοι μήνες ήταν δυσκολότεροι από τα τελευταία δυο χρόνια. Ένιωσα πως θα περάσω πάλι την ίδια διαδικασία. Είναι δύσκολο με το προσθετικό μέλος στο ισχίο, καθιστά τις διαγνώσεις πιο δύσκολες. Το πιο σημαντικό είναι το προσθετικό είναι μια χαρά, δεν υπάρχει κάποια χαλάρωση ή κάποια ρήξη", είπε ο Murray, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Amazon Prime.

"Με όλα αυτά τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα πέρασα πολύ δύσκολα. Κάθε φορά πρέπει να σκέφτεσαι το χειρότερο δυνατό σενάριο και αν αυτό επικρατήσει, αν ακούσεις τα χειρότερα νέα, τότε τελειώνει η καριέρα σου", πρόσθεσε ο κάτοχος 3 Grand Slam τίτλων.

Όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτηκε να βάλει τέλος στην καριέρα του, ο Murray απάντησε: "Από επιλογή όχι, αλλά υπήρχαν σίγουρα στιγμές μέσα από συζητήσεις που είχα. Όταν γυρνάς σπίτι μετά από τα ραντεβού με τους γιατρούς, σκέφτεσαι πως αυτό μπορεί να είναι το τέλος. Ήταν κάτι που έπρεπε να σκεφτώ, αλλά όχι από επιλογή. Δεν θέλω να σταματήσω να παίζω και νιώθω αρκετά καλά τώρα. Θέλω να συνεχίσω να παίζω για όσο μπορώ."

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Murray στο Amazon Prime: 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots