ATP
Θετικός στον κορωνοϊό ο Thiago Wild (vid)

 
Θετικός στον κορωνοϊό ο Thiago Wild (vid)
Θετικός στον κορωνοϊό ο Thiago Wild (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 - 14:23

O Thiago Wild, ο οποίος πρόσφατα κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο στο Σαντιάγο, είναι ο πρώτος τενίστας που βρέθηκε θετικός στον COVID-19. Το μήνυμα που δημοσίευσε στα social media.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος είχε συμπτώματα και αποφάσισε να κάνει το τεστ, στο οποίο και βρέθηκε θετικός. Έγινε έτσι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στο επαγγελματικό τένις. Θυμίζουμε πως πριν μερικές μέρες και ο Bernard Tomic ανακοίνωσε πως είχε συμπτώματα και έκλεισε τον εαυτό του σε καραντίνα, αλλά δεν έκανε το τεστ.

"Γεια σε όλους. Ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω τον COVID-19. Έβαλα σε καραντίνα τον εαυτό μου την τελευταία εβδομάδα. Φροντίζω τον εαυτό μου και ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών. Είναι μια υπενθύμιση για εσάς, να μείνετε στο σπίτι, να φροντίζετε αυτούς που αγαπάτε και να μας βοηθήσετε να μη μεταδώσουμε αυτή την ασθένεια", είπε ο Wild στο βίντεο που ανέβασε στα social media.

Ο Wild συστήθηκε στους περισσότερους τον προηγούμενο μήνα, με τις εκπληκτικές εμφανίσεις του στα τουρνουά της Λατινικής Αμερικής. Στην πατρίδα του, τη Βραζιλία, κατάφερε να πετύχει την πρώτη του ATP νίκη, στο 500άρι του Ρίο, όπου πήρε wild card και κέρδισε τον Alejandro Davidovich Fokina, έπειτα από ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Στον 2ο γύρο είχε ηττηθεί πολύ δύσκολα, στο tie-break του 3ου σετ, από τον Borna Coric.

Την αμέσως επόμενη εβδομάδα πήρε wild card και για το Chile Open στο Σαντιάγο της Χιλής, όπου κατόρθωσε να κατακτήσει τον τίτλο! Στον τελικό είχε κερδίσει τον Casper Ruud με 7-5, 4-6, 6-3. Πολύ γρήγορα κέρδισε σχεδόν 100 θέσεις και από το Νο.206, όπου βρισκόταν τον Φεβρουάριο, βρίσκεται στο Νο.114 τις τελευταίες εβδομάδες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots