ATP
Ανοίγει το ταμπλό για τον Sinner (vids)

 
Ανοίγει το ταμπλό για τον Sinner (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 - 23:44

O Jannik Sinner δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον Andrea Vavassori και επέστρεψε στις νίκες. Παράλληλα, έμειναν εκτός όλοι οι Top 10 παίκτες που βρίσκονται στο ίδιο τέταρτο του ταμπλό με τον Ιταλό! 

Ο Sinner επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 του συμπατριώτη του και qualifier στο τουρνουά, για να συνεχίσει στον 3ο γύρο του Miami Open.

Το παιχνίδι του Ιταλού, όπως και πολλά άλλα, είχε αρχίσει χθες αλλά διακόπηκε από τη βροχή στο σερβίς του Vavassori, στο 2-3, 40-40.

Με το που ξεκίνησε σήμερα ο Sinner κέρδισε 2 πόντους και έκανε το break, για να αποκτήσει τον έλεγχο του 1ου σετ, το οποίο έκλεισε στο 9ο game.

Ούτε στο 2ο σετ ανησύχησε ο πρωταθλητής του Australian Open, που έκανε το break στο 5ο game για το 3-2. Είχε ευκαιρία για double break που δεν αξιοποίησε, αλλά όπως και να 'χει δεν κινδύνεψε το δικό του σερβίς, για να φτάσει χωρίς πρόβλημα στο 6-4 και την πρόκριση.

Μετά την πρώτη του ήττα στη χρονιά από τον Carlos Alcaraz στα ημιτελικά του Indian Wells, o Sinner επιστρέφει άμεσα στις επιτυχίες, φτάνοντας τις 17 νίκες σε 18 αναμετρήσεις στο 2024.

Στον 3ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Tallon Griekspoor, που μετά από μεγάλη μάχη κατάφερε να νικήσει τον Alex Michelsen με 7-6 (5), 6-7 (7), 6-4.

Έχει ανοίξει το ταμπλό για τον Sinner, που εφόσον ξεπεράσει τον Griekspoor θα παίξει στον 4ο γύρο με έναν εκ των Christopher O'Connell και Martin Damm. Ο πρώτος απέκλεισε τον Frances Tiafoe με 7-5, 7-6 (5) και ο δεύτερος τον Tommy Paul, που εγκατέλειψε.

Όλα αυτά ενώ έχουν μείνει έξω και οι Andrey Rublev και Στέφανος Τσιτσιπάς, που ήταν πιθανοί αντίπαλοι του Sinner στα προημιτελικά! Στο ίδιο μισό του ταμπλό, έκπληξη είχαμε και στο Stadium, όπου ο Thiago Wild προερχόμενος από τα προκριματικά κέρδισε τον Taylor Fritz με 6-3, 6-4!

Από Top 10 παίκτες μόνο οι Casper Ruud και Daniil Medvedev βρίσκονται στο μισό του Sinner, που είναι πιθανοί αντίπαλοί του στα ημιτελικά.

Τέλος, ο Andy Murray πανηγύρισε μεγάλη νίκη επί του Tomas Martin Etcheverry με 7-6 (0), 6-3 και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Μαϊάμι για 1η φορά μετά από 8 χρόνια! Ο 37χρονος Βρετανός θα αντιμετωπίσει αύριο τον Tomas Machac, που είχε βγάλει εκτός τον Rublev χθες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots