ATP
Ο Machac απέκλεισε τον Rublev στο Μαϊάμι! (vids)

 
Ο Machac απέκλεισε τον Rublev στο Μαϊάμι! (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 - 0:22

O Tomas Machac, Νο.60 στην παγκόσμια κατάταξη, επιβλήθηκε με 2-0 σετ του Andrey Rublev, που βρισκόταν στο ίδιο μέρος του ταμπλό με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Μόλις 66 λεπτά μετά από το πρώτο σερβίς, ο Tomas Machac πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στο Μαϊάμι, με 6-4, 6-4 επί του No.5 του ταμπλό, Andrey Rublev.

Ο Machac έσβησε και τα 2 break points που αντιμετώπισε, τα οποία ήρθαν στο 2ο σετ, όταν ήδη ήταν μπροστά με σετ και με break. Διαχειρίστηκε πολύ καλά τις καταστάσεις αυτές, σώζοντας το πρώτο break point του Ρώσου στο 6ο game (3-2, 30-40) και το 2ο στο 10ο (5-4, 30-40), καταφέρνοντας να κλείσει τελικά στο ματς χωρίς να μπει σε περιπέτειες.

Αυτή ήταν η πρεμιέρα του Rublev, που βρισκόταν στο ίδιο μέρος του ταμπλό με τον Τσιτσιπά. Συγκεκριμένα ήταν πιθανό ζευγάρι στη φάση των "16".

Ο Machac θα περιμένει τώρα τον αγώνα του Andy Murray με τον Tomas Martin Etcheverry για να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του.

Ο Τσιτσιπάς θα κάνει αργότερα σήμερα την πρεμιέρα του ενάντια στον Denis Shapovalov, αν προκριθεί θα παίξει με έναν εκ των Alexander Bublik και Matteo Arnaldi, ενώ στη συνέχεια έχει πιθανούς αντιπάλους τους Murray, Etcheverry και Machac.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots