ATP
Coric: "Ο Ivanisevic μου στάθηκε στη χειρότερη στιγμή της καριέρας μου"

 
Coric: "Ο Ivanisevic μου στάθηκε στη χειρότερη στιγμή της καριέρας μου"
Coric: "Ο Ivanisevic μου στάθηκε στη χειρότερη στιγμή της καριέρας μου"
tennisnews team Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 - 19:07

Ο Borna Coric δε θα ξεχάσει ποτέ τη στήριξη που πήρε από το είδωλό του, τον Goran Ivanisevic, όταν τη χρειάστηκε περισσότερο.

"Όταν ήμουν 13 ετών, δεν είχα μέντορα. Ήμουν λίγο μπερδεμένος και δεν έπαιζα καλό τένις. Επιπλέον, κάποια στιγμή έσπασα το χέρι μου και έπρεπε να κάνω δυο εγχειρήσεις", δήλωσε ο Coric, αποκαλύπτοντας πως τότε ήρθε στη ζωή του ο Goran Ivanisevic και τον στήριξε όσο κανείς άλλος.

"Ο Goran με είχε στηρίξει εκείνη την περίοδο, που ήταν η χειρότερη της καριέρας μου. Μετά με προπονούσε για ένα χρόνο. Ακόμα μέχρι σήμερα είμαστε σε επαφή και ανταλλάζουμε προτάσεις", πρόσθεσε ο 23χρονος Κροάτης, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.33 της παγκόσμιας κατάταξης.

O Ivanisevic έχει βοηθήσει πολλούς παίκτες από την πατρίδα του στα πρώτα χρόνια της καριέρας τους, ενώ από το 2013 έως το 2016 ήταν προπονητής του κορυφαίου Κροάτη της τελευταίας δεκαετίας, Marin Cilic. Συνεργάστηκε επίσης με τους Tomas Berdych και Milos Raonic, πριν προστεθεί στην ομάδα του Novak Djokovic το 2019, πανηγυρίζοντας ήδη μαζί δυο Grand Slam τίτλους, το Wimbledon και το Australian Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots