ATP
O Κύργιος προσφέρει βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται

 
O Κύργιος προσφέρει βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται
O Κύργιος προσφέρει βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται
tennisnews team Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 - 9:29

Για ακόμα μια φορά ο Νικ Κύργιος έδειξε το φιλανθρωπικό του πρόσωπο, κάνοντας μια συγκινητική δημοσίευση, γνωστοποιώντας πως προτίθεται να βοηθήσει όποιον άνθρωπο έχει μεγάλη οικονομική ανάγκη στην περιοχή του.

"Αν κάποιος δεν εργάζεται/δεν έχει κανένα εισόδημα και του τελειώνουν τα τρόφιμα ή απλά περνάει δύσκολα, τον παρακαλώ να μην κοιμηθεί με άδειο στομάχι. Μην φοβηθείτε ή ντραπείτε να μου στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα. Θα είμαι παραπάνω από χαρούμενος να μοιραστώ ό,τι έχω. Είτε ένα ένα κουτί noodles, είτε μια φρατζόλα ψωμί, είτε γάλα. Θα το αφήσω στην πόρτα σας και δεν θα κάνω καμιά ερώτηση" έγραψε ο Κύργιος στη σελίδα του στο Instagram, όπου τον ακολουθούν 1,4 εκατομμύριο άνθρωποι.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Real talk

A post shared by NK (@k1ngkyrg1os) on

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κύργιος δείχνει το φιλανθρωπικό του πρόσωπο. Αντίθετα, είναι από τους πιο ενεργούς παίκτες σε αυτό το κομμάτι. Πριν λίγους μήνες ήταν εκείνος που ξεκίνησε να προσφέρει βοήθεια στους πυροπαθείς της Αυστραλίας, κατά τη διάρκεια της αυστραλιανής σεζόν στο τένις, ανοίγοντας έτσι μια ατελείωτη λίστα κίνησεων που διαδέχθηκαν την πρωτοβουλία του, από παίκτες, διοργανώσεις και ομοσπονδίες, για να ενισχύσουν την οικονομική βοήθεια από την τενιστική κοινότητα.

Επίσης εδώ και λίγα χρόνια "τρέχει" το ίδρυμά του, NK Foundation, το οποίο έχει ως όραμα να παρέχει σε φτωχά παιδιά της Αυστραλίας τη δυνατότητα να βρουν μια οικογένεια, χτίζοντας έναν χώρο όπου θα μπορούν να περνάνε χρόνο ευχάριστα κάνοντας διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, να εκπαιδεύονται, να τρώνε και να κοιμούνται.

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots