ATP
Δωρεά του Murray σε νοσοκομείο της Αγγλίας (vid)

 
Δωρεά του Murray σε νοσοκομείο της Αγγλίας (vid)
Δωρεά του Murray σε νοσοκομείο της Αγγλίας (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 - 11:10

Ο Andy Murray μπήκε στη λίστα των αθλητών που προσέφεραν οικονομική βοήθεια σε νοσοκομείο, για να ενισχύσει την πολύ δύσκολη μάχη ενάντια στο Covid-19.

Ο Murray βοήθησε συγκεκριμένα νοσοκομείο του Cambridgeshire, πόλη της ανατολικής Αγγλίας, όπου βρέθηκε πρόσφατα για να κάνει αξονική τομογραφία.

"Όλοι εκεί ήταν φανταστικοί και πάρα πολύ βοηθητικοί. Έκανα μια δωρεά σε φιλανθρωπία ώστε να σας ευχαριστήσω για όλα όσα κάνετε", είπε στο μήνυμά του ο Murray, ο οποίος πέρασε τη δωρεά στο νοσοκομείο μέσα από το ίδρυμα Addenbrooke's Charitable Trust.

"Προφανώς αυτή είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για όλους, αλλά περισσότερο για το προσωπικό υγείας, οπότε ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη σκληρή σας δουλειά και για τις θυσίες που κάνετε όλο αυτό το διάστημα για όλους εμάς."

Το Ηνωμένο Βασίλειο ανήκει στις χώρες που αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα με την πανδημία. Τα καταγεγραμμένα κρούσματα είναι λίγα περισσότερα από 65.000 έως τώρα, ενώ έχουν χάσει τη ζωή τους 7.978 άνθρωποι, περίπου 4 φορές περισσότεροι από όσους πήραν εξιτήριο (1.918).

Παρότι βρισκόμαστε ακόμα στον Απρίλιο, το Wimbledon πρόσφατα έγινε το πρώτο Grand Slam από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο που ακυρώθηκε, καθώς είναι αδύνατο να επιστρέψει στην κανονικότητα η χώρα έως την καρδιά του καλοκαιριού και επιπλέον πρόκειται για ένα τουρνουά που δεν μπορεί να διεξαχθεί καμιά άλλη περίοδο. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots