ATP
Πακέτο στήριξης 35 εκατομμυρίων από την FFT

 
Πακέτο στήριξης 35 εκατομμυρίων από την FFT
Πακέτο στήριξης 35 εκατομμυρίων από την FFT
tennisnews team Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 - 9:10

Μετά την LTA, ακόμα μια μεγάλη ομοσπονδία, η FFT, ανακοίνωσε ένα σημαντικό οικονομικό πακέτο στήριξης 35 εκατομμυρίων, για να βοηθήσει τους Γάλλους τενίστες, αλλά και όλους τους υπόλοιπους κλάδους που σχετίζονται με το άθλημα στη χώρα.

"Η Εκτελεστική Επιτροπή της Γαλλικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, μετά από συνάντηση που είχε στις 10 Απριλίου, ενέκρινε ένα σχέδιο υποστήριξης και ανάκαμψης του οικοσυστήματος του γαλλικού τένις και των συναφών κλάδων", ανέφερε η ανακοίνωση της FFT.

"Το πακέτο αυτό, θα έχει συνολική αξία 35 εκατομμύρια ευρώ. Θα απευθύνεται σε παίκτες με σοβαρές οικονομικές δυσκολίες μετά από την κρίση υγείας, σε συλλόγους τένις, σε ανεξάρτητους επαγγελματίες προπονητές, σε Γάλλους παίκτες του επαγγελματικού circuit, σε διαιτητές διεθνούς βεληνεκούς και σε Γάλλους διοργανωτές εθνικών και διεθνών τουρνουά."

H FTA είναι η δεύτερη μεγάλη κρατική ομοσπονδία στο τένις που ανακοίνωσε πακέτο στήριξης, για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που θα προξενήσει η πανδημία. Προηγήθηκε η LTA, η ομοσπονδία τένις του Ηνωμένου Βασιλείου, που ανακοίνωσε πακέτο 20 εκατομμυρίων λιρών (22,77 εκατομμύρια ευρώ).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots