ATP
US Open Series: Τον Ιούνιο η απόφαση

 
US Open Series: Τον Ιούνιο η απόφαση
US Open Series: Τον Ιούνιο η απόφαση
tennisnews team Κυριακή, 12 Απριλίου 2020 - 13:19

Η ακύρωση του Rogers Cup του Μόντρεαλ ήταν μια ανησυχητική εξέλιξη, ωστόσο η ATP και η WTA αναμένεται να πάρουν τις τελικές αποφάσεις για την αμερικανική hard court season και τα τουρνουά της US Open Series τον Ιούνιο.

Όπως ήταν φυσικό, η ακύρωση του Rogers Cup του Μόντρεαλ - δηλαδή του γυναικείου τουρνουά του Rogers Cup - έχει εγείρει τα ερωτηματικά για το τι θα συμβεί με την αμερικανική hard court season του καλοκαιριού. Θα ακολουθήσει το Rogers Cup του Τορόντο (ATP), ή θα καταφέρει να διεξαχθεί κανονικά; Επίσης, τι θα συμβεί με το Σινσινάτι και με το US Open; 

Πιθανότατα θα έχουμε απαντήσεις για όλα αυτά σε λιγότερο από 2 μήνες, καθώς η ATP και η WTA ενημέρωσαν πως θα δώσουν διορία μέχρι και την 1η Ιουνίου, για να συναποφασίσουν τι θα συμβεί με το US Open και τα τουρνουά προετοιμασίας.

Δεν είναι κρυφό πάντως πως η ATP ελπίζει να γίνονται κανονικά τα τουρνουά από τον Αύγουστο, για να γίνουν κάποια τουρνουά στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένου προφανώς και του US Open, ώστε να ακολουθήσει μια μικρή χωμάτινη σεζόν, που θα ολοκληρώνεται με το Roland Garros (20 Σεπτεμβρίου - 4 Οκτωβρίου).

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots