ATP
Djokovic: "Είμαι έτοιμος να παίξω αλλά πρέπει να περιμένουμε"

 
Djokovic: "Είμαι έτοιμος να παίξω αλλά πρέπει να περιμένουμε"
Djokovic: "Είμαι έτοιμος να παίξω αλλά πρέπει να περιμένουμε"
tennisnews team Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020 - 14:01

Σε επικοινωνία που είχε με ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας, ο Novak Djokovic είπε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί ακόμα και αν χρειαζόταν να το κάνει άμεσα, όμως πρέπει όλοι να περιμένουν και μέχρι τότε φροντίζει να κοιτάζει τη θετική πλευρά της κατάστασης.

Αυτή είναι φυσικά ο χρόνος που περνάει με την οικογένειά του, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ούτε στην off-season.

"Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγους μήνες. Αυτή τη στιγμή, είμαι ευγνώμων που περνάω αυτούς τους μήνες με την οικογένειά μου και περνάω ποιοτικό χρόνο με τους ανρώπους που νοιάζομαι. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα, επειδή πρέπει να ταξιδεύουμε συνεχώς από το ένα μέρος στο άλλο", είπε ο Djokovic, ο οποίος επικοινώνησε με την εκπομπή "Onda Cero" του ισπανικού ραδιοφώνου, κάνοντας μάλιστα και την προσπάθεια να μιλήσει μόνο ισπανικά.

Μετά από την ακύρωση του Indian Wells, o Nole αποχώρησε από την Αμερική και πήγε στο σπίτι του στη Μαρβέγια της Ισπανίας, όπου μένει τον τελευταίο μήνα με την οικογένειά του.

Θυμίζουμε πως πριν την αναστολή του tour, που έως τώρα ξέρουμε ότι θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι τις 12 Ιουλίου, ο Djokovic μετρούσε 22 διαδοχικές νίκες και ήταν ακόμα αήττητος στη φετινή σεζόν.

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots