ATP
"Δεν περιμένω το κοινό να είναι με το μέρος μου" (vid)

 
"Δεν περιμένω το κοινό να είναι με το μέρος μου" (vid)
"Δεν περιμένω το κοινό να είναι με το μέρος μου" (vid)
tennisnews team Κυριακή, 19 Απριλίου 2020 - 14:11

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση είχαν το Μεγάλο Σάββατο Novak Djokovic και Stan Wawrinka, με τον Σέρβο να απαντάει και στο μεγάλο ερώτημα, για το πως νιώθει που όλα αυτά τα χρόνια ενάντια στους δυο μεγάλους του αντιπάλους, Roger Federer και Rafael Nadal, συνήθως έχει το μεγαλύτερο μέρος του κοινού εναντίον του.

"Ειλικρινά, στις αρχές της καριέρας μου, σκεφτόμουν πως δεν ήταν δίκαιο και πως μου άξιζε περισσότερη στήριξη στα παιχνίδια μου με τον Rafa και τον Roger. Έβλεπα τα πράγματα πιο συναισθηματικά. Αλλά με την εξέλιξή μου ως αθλητή, το αποδέχτηκα.

O Roger είναι ο GOAT, τον λατρεύουν σε όλο τον κόσμο. Δεν περιμένω το κοινό να είναι με το μέρος μου όταν τον αντιμετωπίσω και είμαι εντάξει με αυτό, επειδή είναι ο Roger. Το ίδιο ισχύει λίγο πολύ και για τον Rafa. Νομίζω πως είναι περισσότερο η αποδοχή στη σπουδαιότητά τους και λιγότερο ότι κάνω κάτι λάθος εγώ", είπε ο Djokovic.

"Είναι δύσκολο να απαντάω σε κάτι τέτοιο, αν με κάποιο τρόπο συνεισφέρω στο να έχω αρνητική αντιμετώπιση από τον κόσμο. Δεν το νομίζω, νομίζω πως είναι περισσότερο το μεγαλείο των Roger Federer και Rafael Nadal", πρόσθεσε ο Σέρβος.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συζήτηση που είχαν οι Djokovic και Wawrinka στο Instagram:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots