ATP
Djokovic: "Θα προπονούσα τον Τσιτσιπά" (vid)

 
Djokovic: "Θα προπονούσα τον Τσιτσιπά" (vid)
Djokovic: "Θα προπονούσα τον Τσιτσιπά" (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 - 14:10

Σε ένα νέο live που έγινε μέσω του Instagram, o κορυφαίος παίκτης του κόσμου, Novak Djokovic, συνομίλησε με τον Fabio Fognini και ένα από τα θέματα που έπιασαν ήταν και αυτό των ποιων παικτών θα προπονούσαν στο tour.

"Αν προπονούσα κάποιον, εσύ θα ήσουν σίγουρα ένας από τους παίκτες που θα ήθελα να δουλέψω. Πιστεύω πως είσαι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχω δει ποτέ, που έχω παίξει", είπε ο Djokovic, ο οποίος σε μεγάλο μέρος της συζήτησης μίλησε στη μητρική γλώσσα του Fognini, κάνοντας και εξάσκηση στα ιταλικά του. "Πιστεύω πως η ομάδα σου και οι προπονητές σου κάνουν ήδη εξαιρετική δουλειά, αλλά νιώθω πως μπορώ να συνεισφέρω λίγο περισσότερο!"

Μετά απ' αυτή τη δήλωση του Σέρβου, που έγινε μεταξύ σοβαρού και αστείου, οι δυο τους έπιασαν γενικά το θέμα του προπονητή, ονομάζοντας τους παίκτες που θα ήθελαν να προπονήσουν στο tour.

"Τον Κύργιο", απάντησε αμέσως ο Fognini, με τον Djokovic να κοιτάζει κυρίως προς τη νέα γενιά, αναφέροντας και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

"Πιθανότατα θα προπονούσα τον Felix Auger-Aliassime. Θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί του γιατί είναι πολύ καλός τύπος, πολύ ταλαντούχος και δουλεύει σκληρά. Και τον Shapovalov επίσης και τον Τσιτσιπά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots