ATP
Dustin Brown: "Θα κόστιζε την καριέρα μου"

 
Dustin Brown: "Θα κόστιζε την καριέρα μου"
Dustin Brown: "Θα κόστιζε την καριέρα μου"
tennisnews team Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 - 5:22

Σε μια απάντηση στις δηλώσεις του Dominic Thiem πως οι παίκτες που βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη δεν αξίζουν την οικονομική στήριξη των υπολοίπων, ο Dustin Brown έγραψε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, τονίζοντας πως αν κάτι αντίστοιχο συνέβαινε τότε, θα ήταν αδύνατο να συνεχίσει το τένις χωρίς οικονομική βοήθεια.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην Kronen Zeitung, ο Thiem υποστήριξε πως κανείς από τους παίκτες που βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη δεν έχει πραγματική ανάγκη και γι' αυτό δεν θεωρεί απαραίτητο να δημιουργηθεί το Ταμείο Ενίσχυσης για το οποίο συζητούν όλοι αυτές τις μέρες, προκειμένου να βοηθηθούν.

Έντονες αντιδράσεις έφεραν οι δηλώσεις αυτές και ένας από τους παίκτες που τοποθετήθηκαν ήταν και ο Dustin Brown, ο οποίος στα ξεκινήματα της καριέρας του πήγαινε στα τουρνουά με ένα τροχόσπιτο, στο οποίο ζούσε, ώστε να αποφύγει τα έξοδα των ξενοδοχείων. Επιπλέον, έπλεκε ρακέτες άλλων παικτών για ένα extra χαρτζιλίκι και όπως λέει θα ήταν αδύνατο να συνεχίσει το τένις, αν συνέβαινε αυτό που συμβαίνει τώρα εκείνη την εποχή.

"Ξεκίνησα το 2004 και ζούσα σε ένα τροχόσπιτο, επιβιώντας εβδομάδα με την εβδομάδα από τα χρήματα που κέρδιζα. Όταν έχανα στον 1ο γύρο ενός τουρνουά 10.000 δολαρίων, έβγαζα 117,50 δολάρια. Εξαιτίας αυτού, έπλεκα και ρακέτες για άλλους παίκτες για 5 ευρώ. Αν αυτό που συνέβη τώρα συνέβαινε τότε, θα μου κόστιζε την καριέρα μου!" έγραψε ο 35χρονος Γερμανοτζαμαϊκανός, ο οποίος σήμερα έχει κερδίσει συνολικά σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια από το τένις.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots