ATP
Τραυματισμός για τον Brown (vid)

 
Τραυματισμός για τον Brown (vid)
Τραυματισμός για τον Brown (vid)
tennisnews team Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 - 16:08

O Dustin Brown δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί σήμερα στο Ultimate Tennis Showdown, εξαιτίας τραυματισμού στον δεξί του αστράγαλο.

Ο 35χρονος τενίστας, απέσυρε τη συμμετοχή του από τη σημερινή του αναμέτρηση με τον David Goffin για την 6η αγωνιστική του UTS, δεν το έκανε ακόμα όμως για όλο το τουρνουά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει το επόμενο Σαββατοκύριακο. Τη θέση του για σήμερα θα πάρει ο alternate του τουρνουά, Elliot Benchetrit.

"Έπαιξα τον αγώνα μου χθες, ένιωθα καλά, δεν είχα καμία ενόχληση και μετά που πήγα να κάνω τη φυσιοθεραπεία μου και το παγωμένο μπάνιο μου ένιωσα περίεργα στο δεξί μου πόδι. Πήγα να το κοιτάξουν οι γιατροί και μου είπαν πως δεν πήγαινε τίποτα λάθος. Μετά πήγα για φαγητό και όταν επέστρεφα συνειδητοποίησα πως το πόδι μου είχε κάνει ένα πρήξιμο μέσα στο παπούτσι και όταν πήγα να το βγάλω μου ήταν δύσκολο. Δεν κοιμήθηκα καλά, μόνο 2-3 ώρες, και το πρωί ήρθα εδώ για να δω αν θα είμαι σε θέση να παίξω και επίσης να ενημερώσω έγκαιρα τη διοργάνωση για να βρει τον αντικαταστάτη μου. Την τελευταία μιαμιση ώρα έκανα θεραπεία και τώρα περιμένω τον γιατρό να έρθει για να μου πει τι συμβαίνει", ενημέρωσε ο Brown.

Ο αγώνας του Benchetrit με τον Goffin, θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας. Ο Γάλλος θα παίξει για 3η φορά στο UTS, καθώς το πρώτο Σαββατοκύριακο αντικατέστησε τον Dominic Thiem, έχοντας απολογισμό μια νίκη και μια ήττα.

Φωτογραφία: UTS / Tennis Majors

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots