WTA
Halep, Venus και Hingis θα παίξουν στη Νότια Αφρική για καλό σκοπό

 
Simona Halep
Simona Halep © Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 - 12:28

Η Simona Halep, η Venus Williams και η Martina Hingis θα αγωνιστούν σε τουρνουά επίδειξης στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής τον Δεκέμβριο, για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών.

Οι τρεις μεγάλες τενίστριες θα συμμετέχουν στο τουρνουά Africa Cares Tennis Challenge του Γιοχάνεσμπουργκ το Σαββατοκύριακο 18-19 Δεκεμβρίου, για καλό σκοπό, μεταφέροντας το μήνυμα της ισότητας.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν ακόμα η Iga Swiatek, η Sloane Stephens, η Isabella Kruger, o Dustin Brown και ο Khololwam Montsi. Οι 8 συμμετέχοντες θα χωριστούν σε 2 ομάδες. Τη μια ομάδα θα στελεχώσουν οι Williams, Swiatek, Hingis και Montsi και την άλλη οι Halep, Stephens, Brown και Kruger.

"Η βία κατά των γυναικών συνεχίζει να είναι ένα μεγάλο και διαδεδομένο πρόβλημα. Ανυπομονώ να συμμετέχω στο Africa Cares Tennis Challenge, για να βοηθήσω όχι μόνο στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τη βία κατά των γυναικών, αλλά και στην ανατροπή κάθε μορφής βίας", είπε η Hingis, κάτοχος 5 Grand Slam τίτλων και πρώην Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots