ATP
"Παράνομη" η προπόνηση του Djokovic στη Μαρβέγια!

 
"Παράνομη" η προπόνηση του Djokovic στη Μαρβέγια!
"Παράνομη" η προπόνηση του Djokovic στη Μαρβέγια!
tennisnews team Τετάρτη, 06 Μαϊος 2020 - 10:02

Ο Novak Djokovic μπορεί να προπονήθηκε τη Δευτέρα σε club στη Μαρβέγια της Ισπανίας, υπήρξε παρεξήγηση όμως, καθώς η απαγόρευση ίσχυε ακόμα. Το club ανέλαβε την ευθύνη και απολογήθηκε.

Αυτή τη Δευτέρα ο Djokovic προπονήθηκε σε club στη Μαρβέγια, όπου μένει από την έναρξη της καραντίνας, μαζί με την οικογένειά του. Η είσοδος όμως του επιτράπηκε λαθεμένα, όπως αποσαφηνίστηκε έπειτα και από παρέμβαση της ισπανικής ομοσπονδίας.

Το τένις δεν επιτρέπεται ούτε για τους ελίτ αθλητές αυτή την εβδομάδα και ο Djokovic θα πρέπει να περιμένει μέχρι τις 11 Μαΐου για να επιστρέψει στο γήπεδο.

Το club ανέλαβε πλήρως την ευθύνη και απολογήθηκε: "Νομίζαμε πως οι επαγγελματίες αθλητές μπορούσαν να προπονούνται και εξουσιοδοτήσαμε τον κύριο Djokovic στις εγκαταστάσεις μας. Μετά από επικοινωνία μας με την ομοσπονδία, μας ξεκαθάρισε ότι πρέπει να περιμένει έως τις 11 Μαΐου για να χρησιμοποιήσει τα γήπεδα μας."

"Έχουμε ενημερώσει τον κύριο Djokovic και συμφωνήσαμε να ξεκινήσει ξανά τις προπονήσεις εκείνη τη μέρα. Λυπούμαστε για την εσφαλμένη ερμηνεία των κανονισμών και ελπίζουμε αυτή η παρεξήγηση να μην έφερε σε δύσκολη θέση τον κύριο Djokovic."

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots