ATP
H Tennis Canada τα ακυρώνει όλα εκτός από το Rogers Cup!

 
H Tennis Canada τα ακυρώνει όλα εκτός από το Rogers Cup!
H Tennis Canada τα ακυρώνει όλα εκτός από το Rogers Cup!
tennisnews team Σάββατο, 09 Μαϊος 2020 - 10:53

Σε μια περίεργη ανακοίνωση προχώρησε η Tennis Canada, η οποία ακύρωσε όλα τα τουρνουά της χώρας για τον Αύγουστο, εξαιρώντας ωστόσο το Rogers Cup της ΑΤΡ στο Τορόντο.

Πρόκειται για μια αμφιλεγόμενη απόφαση, η οποία δείχνει ταυτόχρονα το πόσο σημαντικό είναι για την ομοσπονδία του Καναδά, αλλά και για την ATP, το Rogers Cup του Αυγούστου (10-16 Αυγούστου).

To Rogers Cup της WTA, που θα γινόταν στο Μόντρεαλ φέτος, έχει ακυρωθεί εδώ και μερικές εβδομάδες έπειτα από πρωτοβουλία της κυβέρνησης του Quebec. Δεν έγινε το ίδιο όμως με το ATP Rogers Cup του Τορόντο, το οποίο μένει ακόμα στο καλαντάρι και είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την ATP η διεξαγωγή του, αφού αν το κερδίσει, λογικά θα σώσει το υπόλοιπο της χρονιάς, με 2 Grand Slam (US Open, Roland Garros) και αρκετά Masters.

Η Tennis Canada δείχνει πως θα εξαντλήσει και την τελευταία πιθανότητα στην προσπάθεια να διοργανώσει το πιο κερδοφόρο της τουρνουά, καθώς το εξαίρεσε από μια ανακοίνωση που ακυρώνει όλα τα τουρνουά στην επικράτεια του Καναδά έως και τις 31 Αυγούστου, τη στιγμή που τα προκριματικά του Rogers Cup θα πρέπει να ξεκινήσουν στις 4 Αυγούστου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots