WTA
Δεν θα παίξει στον Καναδά η Osaka

 
Naomi Osaka
Naomi Osaka © Kopatsch/Sato/Sidorjak
tn team Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 - 17:16

H Naomi Osaka απέσυρε τη συμμετοχή της από το Rogers Cup του Μόντρεαλ που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα. Εκτός και οι Iga Swiatek και Sofia Kenin.

"Λυπάμαι που θα χάσω το τουρνουά του Μόντρεαλ αυτή τη χρονιά. Στέλνω τις καλύτερες ευχές μου σε όλους τους fans εκεί, στο τουρνουά και στο προσωπικό. Ελπίζω να σας δω όλους στον Καναδά την επόμενη χρονιά", είπε η Osaka, η οποία θα λείψει από ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού στη φετινή σεζόν.

Μετά την ιστορία του Roland Garros και την απόφασή της να αποχωρήσει από το τουρνουά για λόγους ψυχικής υγείας, η Osaka έχει αγωνιστεί μόνο στην πατρίδα της, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αναμένεται όμως να επιστρέψει στο Σινσινάτι σε 2 περίπου εβδομάδες, καθώς σε κάτι λιγότερο από 4 εβδομάδες ξεκινάει το US Open, όπου θα υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Εκτός Rogers Cup έμεινε ακόμα η Sofia Kenin, η οποία δεν έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό της στο πόδι που την άφησε και εκτός Ολυμπιακών Αγώνων.

"Αν και υπάρχει πρόοδος, το πόδι μου δεν είναι ακόμα εκεί που χρειάζεται για να μπορώ να παίξω στο κορυφαίο επίπεδο. Μια εβδομάδα ανάρρωσης ακόμα είναι απαραίτητη", είπε η Kenin.

Τέλος, τη συμμετοχή της από το Μόντρεαλ απέσυρε και η Swiatek: "Λυπάμαι πολύ, αλλά αυτή τη χρονιά δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στο Μόντρεαλ. Το πρώτο μέρος της σεζόν ήταν πολύ έντονο και χρειάζομαι λίγες μέρες ξεκούρασης ακόμα, για να προετοιμαστώ για τους επόμενους μήνες. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στον Καναδά το 2022", είπε η 20χρονη Πολωνή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots