ATP
Στο Masters του Τορόντο ο Κύργιος

 
Νικ Κύργιος
Νικ Κύργιος © Peter Staples/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 - 16:58

Ο Νικ Κύργιος μπορεί να έχει πέσει στο Νο.77 της παγκόσμιας κατάταξης, θα αγωνιστεί όμως απευθείας στο κυρίως ταμπλό του Rogers Cup στο Τορόντο, καθώς πήρε wild card από τους διοργανωτές.

Θα είναι το 3ο συνεχόμενο τουρνουά στην αμερικανική hard court season για τον 26χρονο Ελληνοαυστραλό, που ξεκίνησε την περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική από την Ατλάντα την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ αυτή την εβδομάδα αγωνίζεται στην Ουάσινγκτον.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο Τορόντο αυτή τη χρονιά. Πάντα περνούσα καλά στον Καναδά και έχω πολύ καλές αναμνήσεις από εκεί. Ελπίζω να μπορέσω να παίξω καλά και να προσφέρω ωραίο θέαμα στους Καναδούς φιλάθλους", δήλωσε μέσω μιας ανακοίνωσης ο Κύργιος.

Θυμίζουμε πως ο Κύργιος είχε επιλέξει να μην ακολουθήσει το tour όταν ξέσπασε η πανδημία και στο Wimbledon αυτό το καλοκαίρι ήταν η πρώτη φορά που ταξίδεψε εκτός Αυστραλίας, μετά από τον Φεβρουάριο του 2020. Έκτοτε έπαιξε ακόμα στην Ατλάντα και στην Ουάσινγκτον. Αυτή τη σεζόν έχει 7 νίκες σε 12 αναμετρήσεις (7-5).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots