ATP
"Δεν θα χτυπήσει ξανά τους Big 3 o Murray"

 
Andy Murray
Andy Murray
tennisnews team Πέμπτη, 14 Μαϊος 2020 - 13:44

Παρότι βλέπει τον Andy Murray να έχει τις δυνατότητες να επιστρέψει στο top επίπεδο, ο Patrick McEnroe δεν πιστεύει πως θα καταφέρει να "κοιτάξει" ξανά στα μάτια τους Big 3, Roger Federer, Rafael Nadal και Novak Djokovic.

Ο τραυματισμός στο ισχίο και η μεγάλη περιπέτεια του με τη δύσκολη επέμβαση και τη μακροχρόνια περίοδο της αναπροσαρμογής του, ο Andy Murray θα έχει "ταβάνι", σύμφωνα με τον Patrick McEnroe.

"Μπορώ να πω πως θα φτάσει κοντά, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει ξανά στο επίπεδο που ήταν, να ανταγωνίζεται δηλαδή τους Federer, Nadal και Djokovic", είπε ο McEnroe στο BBC.

"Θα έλεγα ότι μπορεί να επιστρέψει στο Top 20, ή και στο Top 15. Όταν επέστρεψε και κέρδισε εκείνο το indoor τουρνουά, ήταν ένα πολύ καλό σημάδι. Αν μπορέσει να επιστρέψει ξανά σε καλό επίπεδο, θα ήταν θαυμάσιο για το τένις", πρόσθεσε ο Αμερικανός.

"Όταν απουσιάζεις για κάποιο καιρό από το tour, χάνεις έδαφος. Ίσως οι άλλοι να σε βλέπουν πιο ευάλωτο επειδή προέρχεσαι από τραυματισμό. Πρέπει να χτίσεις ξανά την αυτοπεποίθησή σου, κερδίζοντας αγώνες. Το ψυχολογικό μέρος μερικές φορές είναι πιο δύσκολο από το σωματικό."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots