ATP
Τουρνουά με Thiem και Dimitrov από τον Djokovic!

 
Τουρνουά με Thiem και Dimitrov από τον Djokovic!
Τουρνουά με Thiem και Dimitrov από τον Djokovic!
tennisnews team Σάββατο, 23 Μαϊος 2020 - 3:53

O Novak Djokovic ανακοίνωσε πως θα διοργανώσει ένα τουρνουά σε 4 διαφορετικές πόλεις των Βαλκανίων, έχοντας κλείσει ήδη τους Dominic Thiem και Grigor Dimitrov, ενώ και ο ίδιος θα δώσει έναν αγώνα επίδειξης.

Ο κορυφαίος και πιο φορμαρισμένος τενίστας του κόσμου πριν τη διακοπή του tour από την πανδημία, έγινε 33 ετών χθες και ανήμερα των γενεθλίων του ανακοίνωσε και το Adria Tour, μια σειρά από τουρνουά που θα διοργανώσει μέσα από το ίδρυμά του τις επόμενες εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, το Adria Tour θα ξεκινήσει σε 3 εβδομάδες στο Βελιγράδι (13-14 Ιουνίου) και θα ακολουθήσουν τα τρια επόμενα Σαββατοκύριακα, σε Ζάνταρ (20-21 Ιουνίου), Μαυροβούνιο (27-28 Ιουνίου) και Μπάνια Λούκα (3-4 Ιουλίου). Θα ταξιδέψει δηλαδή σε 4 χώρες της Βαλκανικής χερσονήσου.

Ο φιναλίστ τριών Grand Slam διοργανώσεων και Νο.3 στον κόσμο, Dominic Thiem, ο πρώην πρωταθλητής του ATP Finals, Grigor Dimitrov, αλλά και ο καλός φίλος του Nole, Viktor Troicki, είναι οι πρώτοι παίκτες που επιβεβαίωσαν την παρουσία τους στο τουρνουά.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε κι ένας αγώνας επίδειξης για τις 5 Ιουλίου που θα γίνει στο Σαράγεβο της Βοσνίας, ανάμεσα στον Djokovic και στον κορυφαίο παίκτη της χώρας, Damir Dzumhur.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αν θεωρηθεί ασφαλές από τους ειδικούς, ενδέχεται να δοθούν και κάποια εισιτήρια για τον κόσμο. Όλοι οι αγώνες που θα διεξαχθούν, θα γίνουν για να συγκεντρωθούν χρήματα που θα μείνουν στα Βαλκάνια, μέσα από τη φιλανθρωπική δραστηριότητα του Novak Djokovic Foundation.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots