ATP
Και ο Zverev στο τουρνουά του Djokovic

 
Και ο Zverev στο τουρνουά του Djokovic
Και ο Zverev στο τουρνουά του Djokovic
tennisnews team Δευτέρα, 25 Μαϊος 2020 - 21:52

Όλο και περισσότερα μεγάλα ονόματα ανακοινώνει ο Novak Djokovic, για το τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι στα μέσα του Ιουνίου, επιβεβαιώνοντας και τη συμμετοχή του Alexander Zverev.

Ο Zverev είναι ο δεύτερος παίκτης από το Top 10 που επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του στον πρώτο σταθμό του Adria Tour, που θα είναι το Βελιγράδι, για το Σαββατοκύριακο 13-14 Ιουνίου. Πρώτος ήταν το Νο.3 του κόσμου, Dominic Thiem, ενώ ακόμα έχει ανακοινωθεί η συμμετοχή του Grigor Dimitrov.

"Τα εκπληκτικά νέα που θέλω να ανακοινώσω σήμερα, είναι πως ο Alexander Zverev έρχεται στο Βελιγράδι", ανακοίνωσε μέσω συνέντευξης Τύπου από τη σερβική πρωτεύουσα σήμερα ο Djokovic.

"Τρεις από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο δέχτηκαν να έρθουν και τους είμαι ευγνώμων. Ελπίζω να έχουν αλλάξει και κάποιοι κανόνες μέχρι τις 13 Ιουνίου και να έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε και κοινό", πρόσθεσε ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου και κάτοχος 17 Grand Slam τίτλων.

Το Adria Tour, που θα ξεκινήσει από το Βελιγράδι και τα 3 επόμενα Σαββατοκύριακα θα μεταφερθεί σε άλλες τρεις πόλεις των Βαλκανίων, το Ζάνταρ (20-21 Ιουνίου), το Μαυροβούνιο (27-28 Ιουνίου) και τη Μπάνια Λούκα (3-4 Ιουλίου), θα γίνει για να συγκεντρωθούν χρήματα από το Novak Djokovic Foundation και να δοθούν σε άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

"Είναι φιλανθρωπικός σκοπός. Όλα τα έσοδα, είτε είναι από χορηγούς, είτε από τηλεοπτικά δικαιώματα, θα πάνε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις", είπε ο Djokovic, ο οποίος έχει δώσει ήδη ένα εκατομμύριο ευρώ μέσα από το ίδρυμά του για να βοηθήσει την πατρίδα του στην καταπολέμηση της πανδημίας, ενώ έχει συνεισφέρει και σε άλλες φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, βοηθωντας την Ισπανία, την Ιταλία και τη Βραζιλία σ' αυτή τη δύσκολη εποχή.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots