ATP
Djokovic: "Έπαιζα τένις κάθε μέρα"

 
Djokovic: "Έπαιζα τένις κάθε μέρα"
Djokovic: "Έπαιζα τένις κάθε μέρα"
tennisnews team Τρίτη, 26 Μαϊος 2020 - 3:50

Ο Novak Djokovic αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της καραντίνας δεν σταμάτησε να παίζει τένις ούτε μια μέρα, αλλά δεν δημοσίευε φωτογραφίες για να μην προκαλέσει.

Όπως εξομολογήθηκε ο Nole, στο σπίτι του στη Μαρβέγια, όπου πέρασε την καραντίνα μαζί με τη σύζυγό του, τα παιδιά του και τα αδέρφια του - και επίσης τενίστες - Marko και Djordje, είχε δικό του γήπεδο τένις και έτσι δεν σταμάτησε να προπονείται.

"Προπονούμουν από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η καραντίνα. Έχουμε γήπεδο τένις στο σπίτι μας, αλλά δεν ήθελα να δημοσιεύσω φωτογραφίες, για να μην εξαγριώσω τους άλλους τενίστες. Υπάρχουν κάποιες στιγμές, που πρέπει να σεβόμαστε τους άλλους", είπε ο Djokovic, ο οποίος βρίσκεται από το Σάββατο στο Βελιγράδι.

Αυτό που άλλαξε όταν έληξε η καραντίνα, όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, ήταν πως είχε πια τη δυνατότητα να προπονείται στο χώμα.

"Για δυο μήνες έπαιζα σε σκληρό γήπεδο, αλλά όταν ξεκίνησε η άρση των μέτρων στην Ισπανία άρχισα να προπονούμαι στο χώμα", ανέφερε ο 33χρονος Σέρβος, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται στο χώμα και στο Βελιγράδι, ενώ στις 5 Ιουλίου αναμένεται να δώσει και τον πρώτο του αγώνα μετά από καιρό, αντιμετωπίζοντας σε αγώνα επίδειξης στο Σαράγεβο τον Damir Dzumhur.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots