ATP
Άνετη πρεμιέρα για τον Thiem

 
Άνετη πρεμιέρα για τον Thiem
Άνετη πρεμιέρα για τον Thiem
tennisnews team Τετάρτη, 27 Μαϊος 2020 - 18:48

Εύκολο έργο είχε ο Dominic Thiem στην πρεμιέρα του στο αυστριακό πρωτάθλημα Austrian Pro Series, όπου έχασε μόλις 3 games από τον Lucas Miedler.

Ο Thiem, Νο.3 στην παγκόσμια κατάταξη και μεγάλο φαβορί στο πρωτάθλημα που διοργανώνει αυτές τις ημέρες η ομοσπονδία της Αυστρίας, δεν αντιμετώπισε προβλήματα στον πρώτο του αγώνα από τον Φεβρουάριο, κερδίζοντας τον Miedler, No.294 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-1, 6-2.

O Thiem κέρδισε τα 10 από τα 12 πρώτα games της αναμέτρησης και η διαφορά κλάσης σε σχέση με τον αντίπαλό του ήταν αισθητή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Σε γενικές γραμμές έδειξε ότι παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση, παρά την αγωνιστική απραξία των τελευταίων τριών μηνών, ενώ δοκίμασε και διάφορα πράγματα, ανεβαίνοντας πολλές φορές στο φιλέ, παρά το γεγονός πως το παιχνίδι έγινε σε χωμάτινο γήπεδο.

Στο τουρνουά, που έχει τη μορφή πρωταθλήματος, αγωνίζονται ακόμα οι Jurgen Melzer, Jurij Rodionov, Lenny Hampel, Marco Andrejic, David Pichler και Sandro Kopp.

Αύριο, ο Thiem θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι στη μια τον Pichler, No.483 στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ το απόγευμα μετά τις 17:00 θα αναμετρηθεί με τον Kopp, Νο.801 στον κόσμο.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots