ATP
Επιστρέφει στους αγώνες και ο Murray

 
Επιστρέφει στους αγώνες και ο Murray
Επιστρέφει στους αγώνες και ο Murray
tennisnews team Παρασκευή, 29 Μαϊος 2020 - 22:30

O Andy Murray αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε έναν περίπου μήνα, καθώς θα αγωνιστεί σε φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργανώνει ο αδερφός του, Jamie.

Ο Murray, ο οποίος έχει δηλώσει εδώ και μερικές εβδομάδες ότι είναι και πάλι υγιής, μετά τη νέα περιπέτεια τραυματισμού που είχε στην περιοχή της λεκάνης του από τα τέλη του 2019, αναμένεται να επιστρέψει και στους αγώνες, στο τέλος του Ιουνίου.

Όπως και πολλοί άλλοι τενίστες, ο Murray θα συμμετέχει σε ένα από τα τουρνουά επίδειξης που διοργανώνονται αυτό τον καιρό μέσα στην πανδημία, για να μη μείνουν τελείως ανενεργοί οι παίκτες, αλλά και για να κινηθεί η οικονομία κατά τη διάρκεια της αναστολής του tour.

Το συγκεκριμένο τουρνουά γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό από τον αδερφό του Andy, Jamie Murray, που σκοπεύει να συγκεντρώσει χρήματα για το NHS Charities Together. Θα λέγεται "Schroders Battle of the Brits" και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών φυσικά, στο National Tennis Centre του Roehampton, από τις 23 έως τις 28 Ιουνίου.

Εκτός από τον κορυφαίο Βρετανό τενίστα στην ιστορία της open era, θα λάβουν μέρος και οι Kyle Edmund και Dan Evans.

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, γιατί είναι η πρώτη φορά που θα βρεθούν μαζί όλοι οι παίκτες αυτής της γενιάς του βρετανικού τένις και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, για έναν καλό σκοπό", είπε ο Jamie Murray.

"O Andy σκόπευε να αγωνιστεί στο Μαϊάμι, πριν συμβεί το lockdown. Μετά προφανώς βρέθηκε στην ίδια κατάσταση με όλους μας. Πιστεύω πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εκείνον να δει που βρίσκεται και που θέλει να πάει όταν ξεκινήσει ξανά η σεζόν."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots