ATP
Djokovic: "Το πιο εξαντλητικό ματς της καριέρας μου" (vid)

 
Djokovic: "Το πιο εξαντλητικό ματς της καριέρας μου" (vid)
Djokovic: "Το πιο εξαντλητικό ματς της καριέρας μου" (vid)
tennisnews team Σάββατο, 30 Μαϊος 2020 - 6:05

O Novak Djokovic και η Garbine Muguruza ήταν τα δυο πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στο τελευταίο επεισόδιο του Tennis United, με τον Σέρβο να θυμάται έπειτα από σχετική ερώτηση τον πιο εξαντλητικό αγώνα που έδωσε ποτέ στην καριέρα του, ο οποίος ήταν ενάντια στον Rafael Nadal.

Ο Djokovic και η Muguruza ήταν οι δυο καλεσμένοι του 8ου επεισοδίου της κοινής εκπομπής που κάνουν ATP και WTA, Tennis United, μιλώντας πρώτα για τις διατροφές που ακολουθούν και απαντώντας αργότερα σε διάφορες ερωτήσεις που έκανε και στους δυο o Vasek Pospisil.

Στην ερώτηση σχετικά με τον πιο εξαντλητικό αγώνα που είχαν ποτέ, η απάντηση του Nole ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη: "Ήταν ο τελικός του Australian Open το 2012 με τον Rafa, 5 ώρες και 53 λεπτά! Είναι ο τελικός ενός Grand Slam, το τέλος είναι κοντά, οπότε δεν θέλεις να σταματήσεις και απλά πιέζεις τον εαυτό σου όλο και περισσότερο πνευματικά. Χάνεις την αίσθηση του τι συμβαίνει στο σώμα σου και απλά κάτι σε κρατάει σε όλη τη διάρκεια. Είναι εκπληκτικό."

Όπως σημείωσε και ο Pospisil στα μέσα της απάντησης του Σέρβου, μετά από εκείνον τον αξέχαστο τελικό, τα ball kids πήγαν καρέκλες στους δυο φιναλίστ για να κάθονται κατά τη διάρκεια της απονομής. Το παιχνίδι αυτό, το οποίο κέρδισε ο Djokovic με 5-7, 6-4, 6-2, 6-7 (5), 7-5, παραμένει μέχρι σήμερα το μεγαλύτερο σε διάρκεια στην ιστορία του Australian Open και ο μεγαλύτερος σε διάρκεια τελικός σε όλα τα Grand Slams, στην ιστορία της open era.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Tennis United:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots