ATP
Τέλος συνεργασίας για Del Potro - Prieto

 
Τέλος συνεργασίας για Del Potro - Prieto
Τέλος συνεργασίας για Del Potro - Prieto
tennisnews team Κυριακή, 31 Μαϊος 2020 - 8:29

Ο Juan Martin Del Potro και ο Sebastian Prieto χώρισαν τους δρόμους τους, καθώς ο Αργεντινός προπονητής βρήκε νέα δουλειά όσο ο Del Potro παραμένει εκτός δράσης εξαιτίας του τραυματισμού του.

Ο Del Potro και ο Prieto, οι οποίοι συνεργαζόντουσαν από τον Αύγουστο του 2017, σταμάτησαν να συνεργάζονται σε φιλικό κλίμα, με τον πρώην πρωταθλητή του US Open να του εύχεται τα καλύτερα στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του, πλάι στον επίσης Αργεντινό Juan Ignacio Londero.

"Θέλω να σας ενημερώσω πως έχω συμφωνήσει να σταματήσω τη συνεργασία μου με τον Sebastian Prieto, για να μπορέσει να δουλέψει με τον Juan Londero, όσο εγώ θα συνεχίζω τη διαδικασία της ανάρρωσης. Είμαι ευγνώμων στον Piper για όλα αυτά τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Είναι εκπληκτικός προπονητής και ακόμα καλύτερος άνθρωπος. Του εύχομαι τα καλύτερα", έγραψε ο Del Potro στο Twitter.

O Del Potro δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Prieto, με τον οποίο κέρδισε το 2018 το Masters του Idnian Wells.

Ο "Πύργος" του Tandil έχει να αγωνιστεί από τον περσινό Ιούνιο, όταν και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του γόνατο, για ένα πρόβλημα στην επιγονατίδα που τον ταλαιπωρούσε από τον Οκτώβριο του 2018.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots