ATP
Evert: "Ήταν η χρονιά του Djokovic"

 
Evert: "Ήταν η χρονιά του Djokovic"
Evert: "Ήταν η χρονιά του Djokovic"
tennisnews team Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 - 15:00

O Novak Djokovic είχε 21 διαδοχικές νίκες πριν σταματήσει το tour από τον κορωνοϊό και ήταν ακόμα αήττητος στη φετινή χρονιά. Η Chris Evert σχολίασε το γεγονός πως ο Σέρβος στάθηκε πιο άτυχος σε σχέση με τους υπόλοιπους από αυτή τη διακοπή και αναρωτιέται αν θα καταφέρει να βρει ξανά την καλύτερή του φόρμα όταν επιστρέψει το tour.

"Λυπάμαι για τον Novak, είχε το momentum. Aναρωτιόντουσαν όλοι αν φέτος θα ήταν η χρονιά που θα κέρδιζε και τα 4 Grand Slam. Έπαιζε εκπληκτικό τένις και μετά ξαφνικά το tour σταμάτησε. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν θα καταφέρει να έχει ξανά το momentum όταν επιστρέψει", ανέφερε η Chris Evert, στην επίσημη ιστοσελίδα του Roland Garros.

Αφού πέρασε το lockdown στη Μαρβέγια της Ισπανίας, ο Djokovic επέστρεψε στην πατρίδα του και είναι εδώ και μερικές ημέρες στο Βελιγράδι, ενόψει και του Adria Tour, ένα τουρνουά επίδειξης που διοργανώνει μέσα από το ίδρυμά του για φιλανθρωπικό σκοπό και στο οποίο θα αγωνιστεί και ο ίδιος.

H 65χρονη Evert, η οποία κατέκτησε 18 Grand Slam στην καριέρα της, διαφωνεί με την άποψη πολλών ότι η διακοπή θα ευνοήσει τους μεγαλύτερους παίκτες του αθλήματος, θέτοντας το ζήτημα της ηλικίας.

"Είμαι σίγουρη ότι εκτιμούν τον χρόνο που περνάνε με τις οικογένειές τους, οι μεγάλοι παίκτες όπως η Serena, ο Roger και ο Rafa, αλλά και το ότι ξεκουράζονται. Γνωρίζουν όμως επίσης και ότι ο χρόνος δεν είναι στο πλευρό τους."

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots