ATP
Κύργιος: "Κέρδισα τον Rafa με χανγκόβερ!" (vid)

 
Κύργιος: "Κέρδισα τον Rafa με χανγκόβερ!" (vid)
Κύργιος: "Κέρδισα τον Rafa με χανγκόβερ!" (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020 - 15:05

Ο Νικ Κύργιος ήταν καλεσμένος στο podcast του Elliot Loney και ένα από τα πολλά πράγματα που συζήτησαν, ήταν πως κέρδισε σχετικά εύκολα τον Rafael Nadal μετά από ξενύχτι!

Ο Κύργιος και ο Loney, που είναι καλοί φίλοι, είχαν μια ωραία συζήτηση κατά την οποία επεκτάθηκαν σε αρκετά θέματα, για το 4ο επεισόδιο του podcast που κάνει ο Αυστραλός κωμικός. Κάποια στιγμή, ο Loney θυμήθηκε ότι μετά από μια βραδιά που ξενύχτησαν όλοι μαζί, εκείνος ήταν χάλια την επόμενη μέρα, ενώ ο Κύργιος αντιμετώπιζε τον Rafael Nadal και μάλιστα τον κέρδισε!

"Είχες πάει στην Αμερική και νομίζω ότι ήταν το προηγούμενο βράδυ από τον αγώνα σου με τον Rafa, ή δυο νύχτες πριν. Είχαμε βγει έξω, εγώ, εσύ και μερικοί άλλοι φίλοι μας. Θυμάμαι να είμαι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και να είμαι εντελώς χάλια, πτώμα. Ανοίγω την τηλεόραση και σε βλέπω να κάνεις σκόνη τον Rafael Nadal σε hard court και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έλεγα στον φίλο μου ότι δεν πιστεύω ότι το κάνει αυτό ο Νικ. Όχι μόνο παίζει με έναν από τους καλύτερους στον κόσμο, αλλά τον διαλύει, ενώ λιγότερο από 24 ώρες πριν ήταν μαζί μας. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως μπορείς να παίξεις τένις σε αυτό το επίπεδο ενώ το προηγούμενο βράδυ διασκεδάζεις ως αργά. Πώς το κάνεις;" είπε ο Loney.

"Κάθε φορά που θέλω να βγω έξω, να κάνω πάρτι, την επόμενη μέρα νιώθω ότι πρέπει να κάνω κάτι. Ότι πρέπει να προπονηθώ, να κάνω οτιδήποτε. Δεν αλλάζει αυτό. Είμαι σίγουρος ότι περάσαμε καλά, μετά είδα την κλήρωση και σκέφτηκα, εντάξει, θα παίξω με τον Rafa! Ήδη σου είπα τι πιστεύω γι' αυτούς τους παίκτες, δεν τους σέβομαι μόνο επειδή είναι αυτοί που είναι και επειδή έχουν πετύχει αυτά που έχουν πετύχει. Βγαίνω εκεί έξω και σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω μεγάλο ματς. Γνωρίζω ότι δεν μπορώ να κουνηθώ γιατί έχω ακόμα χανγκόβερ, οπότε πρέπει να κάνω μεγάλα σερβίς και να παίζω πολύ επιθετικά. Είναι τόσο απλό", του απάντησε ο Κύργιος.

Αν και δεν αναφέρθηκε σε κανένα σημείο για ποιο τουρνουά μιλούσαν, πιθανότατα πρόκειται για το Cincinnati Masters του 2017, όταν ο Κύργιος είχε κερδίσει τον Nadal με 6-2, 7-5 στα προημιτελικά. Ο Κύργιος ήταν φιναλίστ σε εκείνο το τουρνουά, αλλά έχασε στον τελικό από τον Grigor Dimitrov (3-6, 5-7).

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots