ATP
O Nole υποδέχτηκε τον Dimitrov στο Βελιγράδι (pics)

 
O Nole υποδέχτηκε τον Dimitrov στο Βελιγράδι (pics)
O Nole υποδέχτηκε τον Dimitrov στο Βελιγράδι (pics)
tennisnews team Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 - 13:32

O Grigor Dimitrov έφτασε στο Βελιγράδι για να αγωνιστεί στο Adria Tour και ο Novak Djokovic ήταν στο αεροδρόμιο, όπου τον υποδέχτηκε.

"O Grigor Dimitrov επιτέλους έφτασε στο Βελιγράδι! Είμαστε χαρούμενοι που τον βλέπουμε και ακόμα πιο χαρούμενοι που θα τον δούμε να παίζει στο Novak Tennis Center αυτό το Σαββατοκύριακο", ανέφερε η σχετική δημοσίευση του Adria Tour.

"Έφτασα στο Βελιγράδι! Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ενθουσιασμένος γι' αυτό το Σαββατοκύριακο. Χαίρομαι που επέστρεψα", είπε στο σύντομο μήνυμά του ο Dimitrov.

Το Adria Tour, το οποίο αναμένεται να υποδεχτεί ακόμα τους Dominic Thiem, Borna Coric και Marin Cilic μεταξύ άλλων, για τα τουρνουά που θα διοργανώσει σε 4 πόλεις των Βαλκανίων τα επόμενα Σαββατοκύριακα, θα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο (13-14 Ιουνίου) στο Βελιγράδι, με το πρώτο τουρνουά, που θα έχει και φιλάθλους, καθώς έχουν πωληθεί ήδη 2.000 εισιτήρια.

Την Παρασκευή θα γίνει η τελετή έναρξης του τουρνουά, ξεκινώντας από τις 4 το απόγευμα, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή η αγώνες θα ξεκινήσουν στις 2 το μεσημέρι.

Φωτογραφία: Adria Tour

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots