ATP
Djokovic, Thiem και Zverev διασκέδασαν παίζοντας ποδόσφαιρο (pics+vid)

 
Djokovic, Thiem και Zverev διασκέδασαν παίζοντας ποδόσφαιρο (pics+vid)
Djokovic, Thiem και Zverev διασκέδασαν παίζοντας ποδόσφαιρο (pics+vid)
tennisnews team Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 - 11:25

O Novak Djokovic και οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονται στο Βελιγράδι για το Adria Tour, συμμετείχαν σε έναν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου και απ' ότι φαίνεται το διασκέδασαν αρκετά. Ο Nole αποκάλυψε πως σκέφτεται να κάνει κάτι και με τον Cristiano Ronaldo στο μέλλον.

Οι παίκτες του Adria Tour, μεταξύ των οποίων οι Novak Djokovic, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, Damir Dzumhur, Filip Krajinovic και Viktor Troicki, αντιμετώπισαν την ομάδα Art Football Serbia και μάλισταν πήραν τη νίκη με 3-2, με τα γκολ της ομάδας των τενιστών να σημειώνουν οι Dzumhur, Krajinovic και Dimitrov.

"Είμαι πολύ χαρούμενος και περάσαμε πολύ καλά. Τα παιδιά παραπονέθηκαν πως τα 35 λεπτά μετά το ημίχρονο ήταν πολλά, αλλά νομίζω πως ήταν μια χαρά. Δεν ήταν δύσκολο για μένα γιατί είμαι σε καλή κατάσταση, αλλά και η αντίπαλη ομάδα ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' όσο περίμενα", είπε μετά τον αγώνα ο Djokovic.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου, αποκάλυψε επίσης πως σκέφτεται να οργανώσει κάτι και με τον καλό του φίλο και έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, Cristiano Ronaldo.

Το Adria Tour θα ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο με το πρώτο τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι. Θυμίζουμε πως το τουρνουά γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Novak Djokovic Foundation, ενώ στο Novak Tennis Center, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, θα φιλοξενηθούν και περίπου 2.000 θεατές.

Φωτογραφία: Adria Tour

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots