ATP
Στον τελικό ο Thiem (vid)

 
Στον τελικό ο Thiem (vid)
Στον τελικό ο Thiem (vid)
tennisnews team Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 - 20:02

O Dominic Thiem πήρε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Adria Tour και θα διεκδικήσει σε λίγη ώρα τον τίτλο, απέναντι στον Filip Krajinovic.

Ο Thiem είναι ο μόνος αήττητος παίκτης στο Adria Tour, καθώς κέρδισε και τον Grigor Dimitrov με το κλειστό 4-3 (2), 4-3 (6) και πήρε την 1η θέση του 2ου ομίλου, με 3 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Θυμίζουμε πως στον 1ο όμιλο, Filip Krajinovic, Novak Djokovic και Alexander Zverev είχαν από 2 νίκες και ίσα κερδισμένα σετ (5-3), αλλά ο Krajinovic - που χθες πέτυχε μια μεγάλη νίκη επί του Djokovic - είχε καλύτερο ποσοστό κερδισμένων games και κατέλαβε την 1η θέση.

Ο Thiem είναι ο μόνος παίκτης στο τουρνουά που είχε κάποιους αγώνες στα πόδια του, καθώς τις προηγούμενες εβδομάδες συμμετείχε στο πρωτάθλημα που διοργανώνει η αυστριακή ομοσπονδία τένις, παίζοντας επίσης στο χώμα. Αυτό το Σαββατοκύριακο επιβεβαιώνει την καλή του κατάσταση με το άψογο πέρασμά του από το round robin και μένει να δούμε αν θα έχει αρκετές δυνάμεις για να τα δώσει όλα και στον μεγάλο τελικό, που θα ξεκινήσει στις 21:00 ώρα Ελλάδας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots