ATP
Κύργιος: "Δεν είναι αστείο!"

 
Κύργιος: "Δεν είναι αστείο!"
Κύργιος: "Δεν είναι αστείο!"
tennisnews team Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020 - 18:27

Σε μια γεμάτη θυμό ανάρτηση, ο Νικ Κύργιος κατέκρινε εντόνως για μια ακόμα φορά τους αγώνες που γίνονται αυτές τις ημέρες, φροντίζοντας να διαχωρίσει τη διαφωνία του με την υγεία όλων των παικτών, στους οποίους ευχήθηκε να γίνουν γρήγορα καλά.

Ο Κύργιος είναι πάντα ένας από τους πιο ενεργούς παίκτες στα social media και τις τελευταίες μέρες είχε κρατήσει ξεκάθαρη στάση απέναντι στα κυβερνητικά όργανα του τένις και στον Novak Djokovic, σχετικά με την επιστροφή των τουρνουά, κάτι που δεν πιστεύει ότι είναι και τόσο ασφαλές.

Γνωρίζοντας πως διαφωνούσε με τη USTA για το US Open, πόσω μάλλον με τις μεθόδους που ακολούθησε ο Djokovic στο Adria Tour τις τελευταίες ημέρες, πολλοί περίμεναν το σχόλιο του Ελληνοαυστραλού, μόλις έγινε γνωστό το ξέσπασμα του κορωνοϊού στη διοργάνωση του Σέρβου.

Με αφορμή την ανάρτηση του Borna Coric, που ήταν ο δεύτερος μεγάλος παίκτης που προσβλήθηκε από τον ιό και συμμετείχε στο Adria Tour (μετά τον Grigor Dimitrov), o Κύργιος έκανε ένα σχόλιο, διαχωρίζοντας τη θέση του και την κριτική του από την υγεία των παικτών, που βεβαίως προέχει όλων.

"Ηλίθια απόφαση να πας σε τουρνουά επίδειξης. Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση παιδιά, αλλά αυτό συμβαίνει όταν αγνοείς όλα τα πρωτόκολλα. Αυτό δεν είναι αστείο", έγραψε ο Κύργιος.

Τις τελευταίες ώρες το θέμα με το Adria Tour και τη χαλάρωση που έδειξαν όλοι οι συμμετέχοντες στο θέμα της πανδημίας έχει γίνει το επίκεντρο συζητήσεων και κριτικών στα social media, για την παγκόσμια τενιστική κοινότητα. Ο Djokovic, που θυμίζουμε ότι δεν έκανε το τεστ χθες το βράδυ όπως οι υπόλοιποι και δεν έμεινε στην Κροατία, αλλά ταξίδεψε σήμερα με την οικογένειά του στο Βελιγράδι, δεν έχει κάνει ακόμα κάποια ανακοίνωση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots