ATP
Θετική επιστροφή για τον Murray (vid+pics)

 
Θετική επιστροφή για τον Murray (vid+pics)
Θετική επιστροφή για τον Murray (vid+pics)
tennisnews team Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 - 23:08

Στον πρώτο του αγώνα μετά από 7 μήνες, ο Andy Murray έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο και πέτυχε μια άνετη νίκη επί του Liam Broady, για το Battle of the Brits.

Ο Murray επιβλήθηκε του Broady με 6-2, 6-2, για να πραγματοποιήσει επιτυχημένη επιστροφή στην αγωνιστική δράση, μετά από 7 περίπου μήνες. Θυμίζουμε πως είχε δώσει τον τελευταίο του αγώνα στους τελικούς του Davis Cup στη Μαδρίτη, τον Νοέμβριο του 2019.

Από το παιχνίδι φυσικά δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα καθώς και ο Broady δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του εδώ και 3 μήνες λόγω του κορωνοϊού και δεν έπαιξε το καλύτερό του τένις, αποτελώντας έναν εύκολο αντίπαλο για τον κορυφαίο Βρετανό τενίστα στην ιστορία της open era.

Το παιχνίδι αυτό ολοκλήρωσε την 1η μέρα του Battle of the Brits, ένα τουρνουά που διοργανώνει ο αδερφός του Andy, Jamie Murray, με φιλανθρωπικό σκοπό. Στους αγώνες που προηγήθηκαν, ο Kyle Edmund κέρδισε τον James Ward με 6-1, 6-4, ενώ ο Daniel Evans επικράτησε του Jay Clarke με 6-3, 6-1. Έγινε ακομα ένα παιχνίδι για το διπλό, όπου Cameron Norrie και Broady κέρδισαν τους Jamie Murray και Neal Skupski, με 3-6, 7-5, 11-9.

Οι αγώνες γίνονται σε κλειστό γήπεδο στο National Tennis Centre του Λονδίνου, έχοντας ωστόσο βιώσει και πιο έντονα από τις περισσότερες χώρες του κόσμου την επέλαση της πανδημίας τους τελευταίους μήνες, οι Βρετανοί φρόντισαν να τηρήσουν πολύ αυστηρά μέτρα. Οι παίκτες, ακόμα και στο διπλό τήρησαν τις αποστάσεις, ενώ το προσωπικό καθάριζε τους πάγκους και το τερέν μετά από κάθε αγώνα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots