ATP
Προκρίθηκε στην 4άδα ο Murray (vid)

 
Προκρίθηκε στην 4άδα ο Murray (vid)
Προκρίθηκε στην 4άδα ο Murray (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 - 0:22

O Andy Murray πέτυχε τη 2η νίκη του στο Battle of the Brits και εξασφάλισε την παρουσία του στα ημιτελικά του Σαββάτου.

Δεν είχε εύκολο βράδυ ο Andy Murray, αλλά έκαμψε την αντίσταση του James Ward με 6-3, 7-5 και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη σε κάτι περισσότερο από 2 ώρες αγώνα, για να εξασφαλίσει τη 2η θέση του 1ου ομίλου του Battle of the Brits.

Ο Murray, ο οποίος κέρδισε και τον Liam Broady με 2-0 σετ και ηττήθηκε μόνο από τον Kyle Edmund στο super tie-break χθες, έμεινε 2 φορές πίσω με break στο 1ο σετ, στο 0-1 και στο 2-3. Και τις 2 έκανε break back κατευθείαν, στο 6ο game μάλιστα μετά από 5 break point και 7 ισοπαλίες. Στο 8ο game, που επίσης είχε αρκετές ισοπαλίες, έκανε κι άλλο break για το 5-3 και στη συνέχεια σέρβιρε επιτυχημένα για την κατάκτηση του σετ.

Και στο 2ο σετ ο Murray έμεινε πίσω με break, στο 2-4, αλλά είχε ξανά άμεση αντίδραση και ισοφάρισε σε 4-4. Στο 9ο game έχασε τριπλό break point (4-4, 0-40), με τον Ward να υπερασπίζεται τελικά το σερβίς του και να αποκτά προβάδισμα με 5-4. Ο Murray έκανε πάντως πολύ δυναμικό κλείσιμο, καθώς κέρδισε τους 12 από τους 13 τελευταίους πόντους, για να μετατρέψει το 4-5 σε 7-5.

O Murray επιβεβαίωσε την παρουσία του στα ημιτελικά του Σαββάτου, όπου θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο του άλλου ομίλου, πιθανότατα τον Daniel Evans, που κέρδισε σήμερα τον Cameron Norrie με 6-3, 6-3 και έφτασε τις 2 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots