ATP
Krajinovic: "O Novak θα δείξει στο γήπεδο ποιος είναι"

 
Krajinovic: "O Novak θα δείξει στο γήπεδο ποιος είναι"
Krajinovic: "O Novak θα δείξει στο γήπεδο ποιος είναι"
tennisnews team Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 - 14:49

Ο Filip Krajinovic μίλησε για το Adria Tour, τον Novak Djokovic και τη σκληρή κριτική που έχει δεχτεί, λέγοντας πως θα βγει δυνατότερος απ' αυτή την εμπειρία και θα το δείξει αυτό όταν επιστρέψει στο tour.

"Είχα την τιμή να συμμετέχω στο τουρνουά του Novak. Όλοι νομίζω πως νιώσαμε όμορφα και υπερηφάνεια που δεχτήκαμε την πρόσκλησή του. Όλοι είμαστε με το μέρος του. Ο Novak έχει κάνει σπουδαία πράγματα για το τένις και γι' αυτή τη χώρα. Οι άνθρωποι ξεχνάνε γρήγορα. Λυπάμαι πολύ γι' αυτό που συνέβη. Υπήρχε το ρίσκο και το γνωρίζαμε ότι μπορούσε να συμβεί, αλλά ελπίζαμε πως δε θα γίνει. Λυπάμαι πολύ όμως και που οι άνθρωποι το είδαν αυτό από μια διαφορετική οπτική γωνία", είπε ο Krajinovic, στο "Wish and Go" podcast του Sport Klub.

O Krajinovic, σχολίασε ακόμα πως πιστεύει ότι ο Nole θα βγει δυνατότερος απ' αυτή την ιστορία και όταν επιστρέψει το τένις θα συνεχίσει να κυριαρχεί στο tour, όπως έκανε πριν σταματήσει από τον κορωνοϊό.

"Είμαι σίγουρος πως θα είναι ακόμα δυνατότερος όταν όλο αυτό τελειώσει και πως θα δείξει στο γήπεδο ποιος είναι. Μόνο καλό έκανε, δεν είχε κανένα οικονομικό όφελος από αυτό. Ήθελε να ενώσει τους ανθρώπους και να μας κάνει όλους καλύτερους. Λυπάμαι πολύ που κάποιοι ασήμαντοι άνθρωποι θεωρούν πως μπορούν να τον κακολογούν."

Ο Krajinovic, είπε λίγα λόγια και για το περιστατικό με τον Alexander Zverev, που ενώ απολογήθηκε για την ανεύθυνη συμπεριφορά του όσο βρισκόταν στο Adria Tour και ενημέρωσε ότι θα ακολουθήσει τις συμβουλές των ειδικών και θα μείνει σε καραντίνα για 14 ημέρες, απαθανατίστηκε από τον φακό να διασκεδάζει σε ένα πάρτυ την περασμένη Κυριακή.

"Δεν είναι ξεκάθαρο για μένα, ούτε για κανέναν. Το τελευταίο πράγμα που ήξερα ήταν πως μπήκε σε καραντίνα μετά από τον αγώνα του και απολογήθηκε σε όλους, ότι θα είναι σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες στη Γερμανία. Ήταν και για μένα σοκαριστικό. Αλλά είδα και τον Lucas Pouille εκεί."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots