ATP
Στο πλευρό του Djokovic και η πρωθυπουργός της Σερβίας

 
Στο πλευρό του Djokovic και η πρωθυπουργός της Σερβίας
Στο πλευρό του Djokovic και η πρωθυπουργός της Σερβίας
tennisnews team Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 - 14:56

Μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση έκανε η πρωθυπουργός της Σερβίας, Ana Brnabic, που εξέφρασε τη στήριξή της προς τον Novak Djokovic και μάλιστα έδειξε πρόθυμη να αναλάβει όλη την ευθύνη, αν αυτό πρόκειται να σταματήσει τον κόσμο από το να κατηγορεί τον Nole.

"Όλη η στήριξή μου είναι στον Novak Djokovic. Προσπάθησε να κάνει κάτι καλό, όχι μόνο για εμάς εδώ στη Σερβία, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. Αφήνοντας στην άκρη τις πολιτικές διαφορές, προσπάθησε να βοηθήσει τους νέους παίκτες, να μαζέψει χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό και να κάνει κάτι καλό. Συγχαρητήρια! Είτε ήταν η σωστή στιγμή, είτε όχι, με αυτή την επιδημία ποτέ δεν ξέρεις, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι εύκολο να κριτικάρεις κάποιον μεταγενέστερα, επειδή έχει ήδη προσπαθήσει να κάνει κάτι καλό και ευγενές", είπε η Σέρβα πρωθυπουργός, Ana Brnabic.

"Αυτό είναι το όμορφο πράγμα για μένα. Αν θέλουν να στρέψουν όλη την ευθύνη σε εμένα προσωπικά, ως πρωθυπουργός, και να αφήσουν ήσυχο τον Novak, τότε θα το ήθελα όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Είναι δικό μας λάθος, χαλαρώσαμε τα μέτρα, αν δεν το είχαμε κάνει δεν θα υπήρχε τουρνουά και δεν θα τον ενοχλούσε κανείς, στην προσπάθειά του να κάνει κάτι καλό και γενναιόδωρο."

Όταν ρωτήθηκε για το αν είναι έτοιμη να απολογηθεί και στην Κροατία, για τη ζημιά που έγινε από το Adria Tour εκεί, η πρώτη πρωθυπουργός της Σερβίας είπε: "Θα απολογηθώ σε όποιον χρειάζεται, απλά αφήστε τον Novak ήσυχο!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots