ATP
Ακόμα μια δωρεά από τον Djokovic

 
Ακόμα μια δωρεά από τον Djokovic
Ακόμα μια δωρεά από τον Djokovic
tennisnews team Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 - 22:36

O Novak Djokovic έδειξε για μια ακόμα φορά το φιλανθρωπικό του πρόσωπο, κάνοντας μια πολύ σημαντική δωρεά στο Νόβι Πάζαρ, μια πόλη που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την πανδημία.

Όπως δημοσιεύει η σερβική Telegraf, ο πολύ σπουδαίος Σέρβος τενίστας δώρισε 5 εκατομμύρια σερβικά δηνάρια στη μικρή πόλη που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της χώρας. Ένα ποσό που είναι λίγο πάνω από 42.500 ευρώ και φυσικά έχει μεγαλύτερη αξία στη Σερβία.

Το ποσό αυτό θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά υγειονομικού υλικού για τα νοσοκομεία της πόλης, που ως τώρα έχει 112 καταγεγραμμένα κρούσματα, ενώ η ευρύτερη περιοχή Ράσκα, στην οποία βρίσκεται το Νόβι Πάζαρ, μετράει 343 κρούσματα μέχρι στιγμής.

Θυμίζουμε πως την προηγούμενη Τρίτη ο Djokovic και η σύζυγός του Jelena, ανακοίνωσαν πως είναι αμφότεροι θετικοί στον Covid-19, μετά την έξαρση του ιού στο Adria Tour, το οποίο προφανώς ακυρώθηκε.

Από τις πρώτες ημέρες κιόλας της εξάπλωσης του ιού σε όλο τον κόσμο, ο Djokovic προσέφερε πολλά χρήματα για την καταπολέμηση της πανδημίας, κάνοντας συγκεκριμένα δωρεές στην πατρίδα του, στην Ισπανία, όπου πέρασε το lockdown, και στην Ιταλία. Στη Σερβία δώρισε μέσα από το ίδρυμά του το εντυπωσιακό ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Φωτογραφία: tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots